Vi har en partytjej!


Med förberedning för en hel festivalkväll tog jag med mig Li och Bianco i sängen vår och tog en tupplur vid fem. Vi snarkade gott i en timme och var redo att dra och kika på kvällens Rockoffartist Marcoolio. Vi drog alla 3, vi fick t.o.m med oss pappa Chrille! Även Anna L-B, mommo o moffa hakade på och diggade till Marko Lehtosalo. Innan Marko själv entrade scenen fick Li se en stor bild på scenen med Marcoolio iförd kalsonger på. Hon fnissade nyfiket och jag tror hon fattade tycke rätt snabbt.

Han är häftig, han är cool. Han har bra texter och är så jävla naturlig. Li gillar när han sjåpar sig och ligger på golvet på scen, men mest diggar hon när han sjunger "upp o hoppa, skaka rumpan" i början av "Ingen sommar utan reggae". Hon mimade med  i refrängen "...dricka hemkört o cola, i en uppblåsbar pool..."  Han måste ju vara en av få artister som har fans från åldern 0-100.

Gode broder min, som jobbar där, fixade upp oss på V.I.P hyllan där vi hade bra utsikt utan ryggar och nackar ivägen, lite långt ifrån dock. Fast man slapp all trängsel, alla armbågar i buken, och att smita och pissa från trånga klungor med Li, som inte har alltför stor blåsa när det går in massa läsk. Det fanns ju bar däruppe och en god alkoholfri drink fixade brollan till mig.

Under uppträdandet fick barn ur publiken sjunga i hans mikrofon, en liten kille fick t.o.m komma upp på podiet och dansa loss med honom -vilken dröm, för barnet asså. Det var iallafall jättebra, och jag skulle tyckt det var ännu bättre om jag varit full och stått framme vid podiet och skrålat mig hes. Men det sparar jag på  =)


image52

Imorgon nalkas jobb 9-14. Middag hos mamma o pappa och kräftor på kvällen. DaBuzz spelar ju på torget, dom e så jävla bra. Men jag tvivlar att jag går. På festival ska man ha lite mer gung i kroppen och ingen växande buk att skyla undan för alla fyllon. Nästa år har man väl med sig barnvagnen igen  =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi såg oxå på Markoolio fast från lekplatsen

2007-07-29 @ 12:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0