Söndag, en bra söndag

Nyss hemkommen från söndagens 10-17 pass -ensam, utan lunchpaus. Gick skitbra, trots 7 timmar utan att sitta. Mycket bättre än att vara flera bakom kassan. Fogen är på plats och jag har inte stigit fel en enda gång idag, så jag har klarat mig från de där smärt(jävlarna)orna.

Igår var vi på bröllopsfest till Åsa Darby o Jocke, mysig och trevlig tillställning i en lada vid Pellas i Lemland. Satt mest ner och lät fogarna foga sig. "Vill du dansa?" fick man höra ju fullare karlarna blev. Skönt att kunna svara. "Nej tyvärr, jag har så ont i benet (fyllhund!) Det var god mat och vackert väder. Massa barn i alla åldrar lekte fritt och vid tio bad Li om vagnen, Elis och Marcoolio. Där somnade hon gott, brevid långbordet med "Ingen sommar utan reggae" på repeat, nya favoritlåten. Måste nog gå på Rockoff så hon får lyssna live. Ni behöver inte vara rädda för mig just nu, humöret är uppe igen. Men vem vet. Kanske jag vaknar med fogen lossad imorgon igen. Näh! D var nog bara nåt tillfälligt. Tror jag ska ut o jogga....eller nåt sånt. Får jag må som jag gör nu, och med en princessa till dotter. Så kan jag ta någon krämpa nu och då.

Det är middagstid, och jag är faktiskt inte hungrig. Kan d bero på att jag hittade en snickerskakbit på Robert´s vid fyra-tiden.

---------------HON E JU SÅ JÄVLA GULLIG----------------
Li fortsätter i Snickeboa-andan. Igår fick hon välja mellan att komma med oss på sjön, eller åka till mommo och moffa. Gissa var hon blev. Hon har fått en egen snickarlåda. Med riktig hammare, riktig såg, skruvmejsel, tumstock, sandpapper + att snälla mommo var och köpte en mini skruvdragare som hon kan skruva med i sin egen snickeboa som hon får nyttja hos mommo och moffa. En sån som Emil har. Som man låser inifrån med hake. Igår när vi skulle hämta henne hörde vi hur det bankade för fullt där inifrån. Dörren var låst, så vi knackade på:

Hallåå, e du där Li? Inifrån var ett herrans liv.
Joo, jag spikar! Kommer snaaart!

Sen öppnade hon upp haken inifrån och kom ut så nöjd och glad. Visade stolt upp sin snickeboa och sina verktyg, skruvar och spikar, låste fast från utsidan med ett sånt där trälås som man bara viker för dörren. Sen for vi på fest i solskenet. Och efter någon timme sa hon "jag skulle såå vilja till mommo o moffa igen".

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu låter det fridensigen, bra! =)

2007-07-16 @ 11:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0