Operation häl

Har känt i en par veckor att det sticker till i hälen när jag går. Idag fick jag nog och tog fram förstoringsglas, nagelklippare, nagelsax och pincett. Lite otymplig operationsställning, men jag karvade och grävde där det tog ont, tills det inte stack mer. Tadaa! Nu återstår en grop, men den är inte sjuk!

Och för er som inte sett min rekordväxande kula på ett tag så får er en titt här:
(dagsfärsk vecka 23+6)

image50

Ikväll ska jag till torget och äta och vara BARNFRI!!! När nog det hände senast. Men jag måste vara hemma till lite innan elva, så Chrille hinner på jobb.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRAVVAINFO

Vikt: ca 63 kg - buken 89 cm
Fogarna knakar inte så hårt och jag klarar mig mycket bra i vardagslivet. Lite stel när man ska stiga upp från soffan och så, men efter en par-tre steg så har de satt sig på plats. Jag är nöjd. I övrigt mår jag fysiskt bra. Och hormonerna spelar mig spratt dagligen. men jag blir lätt irriterad, ledsen och kan lika fort vara glad igen, precis som d ska va... Kramsjuk är man och inte får man mycket kramar från den manliga delen i familjen då vi i stort sett springer om varandra i dörren och fnyser lite lätt av irritation av hur nuläget är. Träffas sällan, gör aldrig nåt tillsammans.

Li är den som förser mig med kramar och beröm. Det går inte en dag utan att hon berättar hur mycket hon tycker om mig, älskar mig, hur go, gullig och snäll jag är. Förstår att hon tycker jag är snäll. Köpte en Spiderman "siden"-pyjamas åt henne från Outlet igår (hela 10 euro. Om den håller tills hon växer ur den, för den är stl 110/116, och går vidare till lillasyster eller lillebror, då får den gå under kategorin kap). Och vad hade inte fröken på sig under jackan när hon kom och hälsade på till Dillen igår kväll...suck va gulligt.

Har tydligen blivit smittad av nån babynoja och varit in på Huuto och bjudit på en liten Tommy Hilfigher body som blev min för en tia. Lite tröstshopping och jag klarar mig med att Espen stänger först om 2 veckor  =)

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

Satan va fet du blivit !!!! jaajajajaa, e bara avundsjuk, så det e inget att bry sig om som vanligt!!

2007-07-25 @ 20:35:55
Postat av: Tessa

Och brun! Såg jag just, eller kanske mer åt orange hållet. Måste bero på alla morötter jag åt under min uppväxt!

2007-07-25 @ 22:10:37
Postat av: Camilla

Du ser hur fräääsch ut som helst, just så där gulligt gravid ...
jag kan ge dig hur många komplimanger du behöver o vill ha min bästa svägerska =)
min gulligaste kommentar när jag vänta var att jag liknade muminmamman...hm

2007-07-27 @ 14:11:45
Postat av: Tessa

Komplimanger är bra. Och muminmamman är ju oxå gullig, och så måste hon ju baka så gott med sitt randiga förkläde! Ikväll har Chrille varit med till Rockoff! Jippi!

2007-07-27 @ 23:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0