Nu är det iallafall sommar, jag känner d!

Det är ju såhär det ska vara på sommaren. Inga tider att stressa till, utan bara vara, i strålande sol, med glada barn ikring sig. Li behövde inte gå till dagis, då de hade lovat kanonväder, vi sov till 10.15. Så idag har jag haft som en riktig semesterdag. Försökte snabbt kasta ihop en pastasallad, fast det gick inte alls snabbt, kom ej hemifrån förrän 12-snåret. Att d ska gå så trögt.


12.15 Ankomst till Lilla Holmen med bil. Då vi hade väskor upp åt öronen med mat och dylikt  =)  Lina och Natalie kom. Ungarna busade, åt och var överlyckliga. Annica kom och njöt en stund, tills hon fick bussigt kuuma.

16.00 taget nån gång drog vi därifrån. Jag tror jag lättade arslet från handduken 3 gånger (en gång gick jag och köpte kaffe, andra gången och gullades med Lottas lilla bebis Ludvig och tredje gången kombinerade jag ett toabesök med att slänga alla sopor). JÄTTE aktivt strandbesök. Via Hallen och handlade grillingredienser, hem och marinera köttet. Packa ur strandväskan, och i med nya varor i kylbagen, som t.ex alkoholfri öl.

17.30 I bilen, via Anna Lampén-Böwing och plockade upp henne, sen till slutdestination Espholm. Ingen annan där, stället för oss själva, myys. Tände grillen, Li sprang av och an i vattenbrynet, oavbrutet i en kvart. Sandra och Robbe kom. Matdax och njutning!

När man tror man har det som bäst plockar Li upp nåt från marken och börjar pilla på det. Chrille med sin kassa syn undrar vad det är och får det till slut halv tvingat av henne. Och vad är det inte då...jo en jävla nål/sil från en knarkspruta. Tur var så hade den skyddet på. Nog var det väl fan att man inte ska kunna njuta barfota på ett sånt ställe som Espholm utan att vara rädd att ofrivilligt injicera en Hepatit C eller HIV smittad sprutjävel i foten. Usch vad vidrigt.

20.00 är vi väl någolunda mätta, men sugna på efterrrätt. Så vi beslutar oss för en glass på Robert´s. Li fick alltså glass till kvällsmål...grr...ja, det är ju sommar! Och hon har verkligen varit gnällfri hela dagen. Väl värt d!

I övrigt så var detta nog den skönaste dagen jag haft på väldigt väldigt länge. Har haft riktig sommarkänsla hela dan. Inga sammandragningar av stress och dylikt som plötsligt kan överraska en. Imorgon väntar Dillen efter 4 dagars ledigt. Riktigt längtar.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter riktigt härligt att minnas i vinter!
Här vart det Nabben
på 4 cyklar som gällde =0)

2007-07-03 @ 23:01:10
Postat av: Jenny

Härlig dag! Fy fan för sprutan.
Även vi var på Nabben, såg en fisk där i vattnet som såg ut som en pojke. Det VAR en pojke - Samuel! :)

2007-07-04 @ 07:10:36
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Camilla

garv!
det var meningen att han inte skulle blöta öronen syntes det oxå? =)

2007-07-04 @ 09:32:22
Postat av: Tessa

Samuel fisk? Nähää
=)
Jag var ju inte och kände på vattnet igår på Lilla H. Och Jenny som påstod att nabbens vatten hade varit pissljummet...hmm...det gäller att vara optimist!

2007-07-04 @ 10:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0