Lite väl häftigt tempo idag

Dillen 10-17.
Rullat på bra idag. Fast är man envis och kör 10-17 ensam, utan paus så får man nog ta att benen och ryggen värker 17.30. Satte mig ner på Dinos efter jobbet med Chrile, Li, brollan och Christine, åt som vanligt quesadillas. Har så bra fantasi  =)  Gott och skönt att äntligen sitta ner.

Sen körde jag svenskarna till Ålfen och satte mig i Esplanads källare för att sortera i mina bråten. Oj va mycket jag hitta. Såklart fastna man ju med gamla brev, foton etc. Men det minskade i det där stackars rummet:

-Kasta en halv sopsäck med skit
-1 låda åker till Emmaus imorgon
-1 låda kom med hem med dugliga grejer (sånt gillar Chrille)
-4 st lådor är dugliga till Bettans Bod


Måste åka dit nån annan kväll igen. För jag kom inte ens igenom 1/4 av allt jag hade där. Torrt och dammigt var det, så undra inte på att jag suttit med näsblod ikväll. Peta peta. Klockan är 1.30 och det är nog dax att krypa ner i renbäddade sängen som min käre sambo tagit hand om idag sköna söndag. Synd att man int e lika ren själv bara.

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

Gjorde precis samma sak då ag var hem i sist. Alltså genomgång av mina grejer i morsans och farsans garage! Dra åt pipan vas mycket roligt skräp jag hitta, och vilka mystiska kläder jag tydligen har haft på mig.
Snubblade även över mina tonårsdagböcker!! För pinsamt att at upp här vad där stod..hjälp!!!!

2007-07-30 @ 09:05:36
Postat av: Tessa

Hahaha, javisst e d kul! Jag hitta mina gamla "skolkalendrar". Herregud, what a fjortis. Kul att spara vidare på
=) Kommer ihåg att vi
hängde på Zeipels café på övrevåningen och rökte och skrev i våra kalendrar. Du hade väl nåt speciellt tecken i din när du hade varit full? En boll med ett kryss i. Eller var det Dottie som hade d?
Kanonväder idag, och jag som har "att göra dag" idag. Men Li var gullig och vakna redan nio, så vi har redan 2 maskiner tvätt på G. Kanske hinner ut i solen efter ett.

2007-07-30 @ 09:11:01
Postat av: Camilla

Jisus är ni så gamla att ni oxå hängde på Zeipels cafe =)

2007-07-30 @ 10:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0