En till härlig dag

Måndag 16 juli (inlagt senare p.g.a att webblogg.se sida är RIKTIGT seg nuförtiden, iallafall på kvällar, man får lagom i nerverna när man inte kan uppdatera när man vill)


Måndag=ledig från dagis och jobb=hitta på nåt kul att göra


Li föreslog att leka med Natalie. Natalies mamma Lina föreslog Mariebad då vädret inte riktigt kunde bestämma sig. Stackmoln skymde solen mellan varven och Mariebad är ju kanon när det växlar sådär. Dit for vi. Li har varit dit en gång sedan vi kom hem från Thailand. Så hon var lite allvarlig när hon gjorde ett ofrivilligt dopp med huvudet under vattnet, och informerade bestämt att så ville hon INTE göra igen. Natalie var som en koalaunge på sin mamma, trots att hon hade puffar på armarna. Nåväl, allt detta skulle snart vända...


...Natalie bytte ut puffarna mot ryggkorkar och skulle simma själv mellan mamma och bänken (finns i utebassängen) i en timme. Li tog av sig puffarna och skulle prova simma själv. Och gissa, hon gjorde det! Hon tog sig från kanten och mig gång på gång och höll sig ovanför ytan med brett leende varje gång -i en timme. 1,5-2 meter simmade hon alldeles själv. Både jag och Lina vart imponerad av flickornas positiva inställning till badandet. "D måst va glassen" fnissade Lina. Nu ska d övas, simma alla dar!

Efter 3 timmar på Mb vart det impulsutfärd på sjön.
Fam. Loikas tog en paus från sitt husbygge och bröt vardagen med att haka på. Det var så fint väder. Och det var så god mat (Ihop plock: ciabatta bröd med kycklingfilé, pesto, sallad, tomat, gurka, pesto, kantarellstuvning, creme bonjour + ärter, vindruvor, chokokex och kaffe). MUMMA! Det smakar ju inga värre av att man sitter vid klipporna på Jungruskär heller och ungarna på toppenhumör. Li slirade på de snorhala klipporna och åkte sakta rutschandes på mage med fötterna före ner i vattnet ropandes "pappa ta mig", med utsträckt hand (d va int nå djupt där mamma, andas). Vi alla skrattade falskt när Chrille drog upp henne och ropade "VILKEN TUUR ATT DU LÄRT DIG SIMMA". Så vart hon ju nöjd och sa "d va rolit".


En sån här dag tänker jag ha snart igen.

Man kan väl inte undgå att se att Chrille är i vattnet igen.
Antal gånger jag själv vart i denna sommar: 0
image42

Denna vecka jobbar jag:

tisdag 10-18 (hade jag missat, trodde jag skulle vara ledig, men ni vet, det är ju kul där på Dillen)

onsdag 10-18

fredag 12-20


-------------------

Gravvainfo:

-------------------

Vecka 22+4

Bukmått: 86 cm - Vikt 62,5 kg

(Chrille e på jobb, hans mått kommer senare)


Magen är stor som ett hus och foglossningen skärper sig så gott det går. Kickar på bra därinne. Sover aldrig halvan? Imorgon ska jag tydligen på jobb


Såg på en dokumentär ikväll om fyrlingar som delade på samma moderkaka. De överlevde allihop, födda 9 veckor för tidigt, den minsta var 700 gram. Det sker mirakel nuförtiden. Mysigt va d å titta på. Och intressant då d inte va censurerat då de gjorde kejsarsnittet  =)


Kommentarer
Postat av: Camilla

mysigt mysigt Jungfruskär
ja dit har jag inte varit på typ 100 år känns det som...
Var på Nabben igår o mötte 1/2 meters snok ute i vattnet 2meter ifrån.. reppa hastigt undan Samuel!
JÄTTEDUKTIGA SIMBRUDAR ni har =)BRAVO!!!!

2007-07-18 @ 14:22:57
Postat av: kussasandy

fantastisk sommar fulll av spyyyyor!!!!!!!!! fittan vad jag blir galen!! beklagar foglossningen...grrrrrr....morrrr!!!!

2007-07-18 @ 14:56:44
Postat av: Anna

Instämmer...mys, mys :-). Det lät riktigt härligt det där! Själv körde jag mitt käcka pendlande till doktorn i Sthlm i måndags, men nu ska ja inte dit förrän i oktober! Fniss, sorry Sandra, men det var en skön kommentar du gav. Låter som mig när jag var gravid också, å hej o hå..;-)
Påtal om sjön och sommarnöjen så har vi scotern på lagning :-(. Det är nåt som krånglar (oj va förvånad ja e, att nåt flytetyg krånglar...). Ser fram emot att få peta ner den i sjön igen sen, vi går som äggsjuka hönor här alla tre och suktar efter det. Hade varit gött att få busa lite i vågorna idag när det blåste på ganska bra! Nu blev det ombyggnad av förråd och garage istället...

2007-07-18 @ 20:39:08
Postat av: Tessa

Spy på du Sandra, hellre d än fogis igen. Nu går d rätt bra faktiskt. Inga värre krämpor. Fast ibland kommer man på sig själv vaggandes som en ankjävel -snyggt.
Typiskt Anna scootern ska fittas nu. Nåja, hoppas den är i spa´t tills det blir fint väder igen. Fast då e d ju inga lika lajbans, utan vågor. Fast du kanske inga gärna skuttar i vågorna just nu, med tanke på dina Stockholmsbesök. Hmm, stackare. Du e strong du.
Själv har man legat på soffan o lipat sista halvtimmen. Såg på den där filmen på ettan, med Julia Roberts. För det första är hon så jävla bra, och för det andra så tillhör drama min favoritkategori av film och för det tredje är det fittit skönt att lipa ur sig ibland, speciellt när det är glada tårar.

2007-07-18 @ 23:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0