En bra dag helt enkelt

Dagisfria dagen. En underbar dag, utan utbrott, utan gnäll och utan slag och tårar.
Li (inte jag) sov till elva (riktiga sommarfirare här, fast bättre idag än igår, då steg fröken upp lite över 12!!) Vi tog in torr tvätt, och tvättade och hängde 2 maskiner till. Li har en bred, stadig stubbe att stå på i torkrummet så hon kan hjälpa till. Skitnöjd.


Li satt i sin snickeboa (nya grejen i ett hörn i köket, dit får INGEN komma) i typ en ½ timme och "täljde" på sina barkbitar. Hon har klippt ut en bit papper själv, och skrivit "Li" på och limmat fast den med papperslim på diskbänksdörren och förklarat för sin pappa att det är HENNES snickeboa och att han gärna får ropa "Eeeeemiiil, förgrämmade onge" när hon sitter därinne.

-Jag har inga trägubbar som Emil, säger hon medans hon nöjt karvar på en pinne, kikar upp lite smågenerat och man ser på hennes min att hon leker lite skön. Jag plockade och fejade och fick massor gjort.

Sen vart det lunch (frukost) date med Lina Andersson och 8 veckors Tim på Svarta Katten. Li och jag halkade mätta österut på Norragatan och det vart in på Baby & sjukvård Hoppsan, har ni 30% på allt??!  D måste man ju utnyttja, och vipps så hade man fyndat
ett par Esprit basketskor för 12,50,- (i stl 28, som hon kan ha senare  =)
ett par babybyxor i vitt, typ 3,-
och ett par trosor till Li.


Vidare österut, in till Madison och utnyttjade mitt tillgodohavande på en lång fin grå top, pv hem igen stod dörren öppen till Coola Barn, ett par shorts med en uggla på rumpan tyckte både jag och Li att var snygga, så vi bestämde oss för att köpa de med. Efter en sån shoppingtur orkar väl ingen laga mat. Så Chrille föreslog middag ute. Li fick bestämma ställe -Thaibåten! Fine, my favorite too! Mia och Lochlainn slank med.

Chrille drog hem, gravida mammor med barn traskade till stan. Och på vägen hann Lochy springa in i en stolpe och få en fet bula i pannan, vi hann se ett svanpar med ungar som man fick kommar riktigt nära, in via Dillen och kika lite på mina Schleichdjur (Plastdjur som vi säljer, mina totala favoriter, som har kommit på min lediga tid!! Hmf!) Men de låg prydligt där de skulle (nästan) och jag vårdade dem en stund, tills färden gick vidare till alkoparken vid torget. Gung gung. Sen till Flaggskeppet (dagis) för en sista lekstund innan hemfärd.

Ungarna skildes åt helt slut, men nöjda och glada. Så och deras mammor, fast här sitter man och ugglar 23.30 ändå, med grus i ögonen.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken härlig dag och vilken fin snickeboa Li har gjort!
Ja, schleichdjuren , ja... jag visste nog att du skulle dit och påta och sätta "på rätt" efter att jag plockat upp dem. "Vad gör hästarna på den här sidan?"

2007-07-10 @ 07:36:56
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Hahahaaa, ja ja ja, soriiii. Men du ha vari duktig som ha satt upp dom. Jag placerar dem med sina familjer när jag kommer på jobb imorn
=)

2007-07-10 @ 10:41:18
Postat av: Camilla

garv åt din shopping...
stod det oxå på listan? =)

2007-07-10 @ 20:42:17
Postat av: Tessa

Ja den där listan...
=)

2007-07-11 @ 01:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0