Ol, sol, bada och sova

Pattaya, Jomtien Beach

Ska inte kora pa stort nu och skriva pa resedagboken. Ar bara in en snabbis. Har e d varmt varmt varmt. En del ol gar ner. Igar sov vi mellan fem och halv nio pa kvallen, jetlag??? Sen var vi ut och slira pa en bar pa gatan har brevid till tva, Li hade sakra barnvakter medans hennes foraldrar tomde nagra flaskor ol. Hon fick grejer som tusan och var med och spelade biljard med thaiflickorna. Sen sa sov vi till 12 idag...herregud va slut man mast va.

Har traffat massa alanningar pa samma hotell, varlden ar liten. Ska fixa bilder och sa till resedagboken senare. Ville bara visa ett livstecken.

Horde att ni fatt lite sno. E int avis just nu, hehe.  Maila garna, for jag har inte mailadresser med mig.

Kramis fran en svettig

Kommentarer
Postat av: Lessa

Stackars er, det låter hemskt det där! :)
Här slirar man omkring i snöslask!
Trevlig resa!

2007-01-12 @ 07:05:36
URL: http://www.textiltryckarna.nu/bex
Postat av: mia

inte alls avis over huvudtaget. Har pa Irland e d regn o rusk i 5 dgr.Skit kul varre. suck. seee juuu

2007-01-12 @ 19:18:34
Postat av: svägerskan

För att se det goda med detta väder o en svullen fot så får jag en del annat gjort som jag sölat med, typ fixat fram bilder (bara 446 bilder från hela 2006) o nu har jag bara att få in dem i fotoalbumet.... så vem klagar... =) ,ni kan ju få se i min insatta album sen när ni kommer hem =). Idag är det ju 20. dag knut o till nästa år... när foten är bättre tror jag att jag skall gå med o sopa ut julen ... fast ha m ett glas istället =)
kramar

2007-01-13 @ 20:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0