Vegetariskt

Man blir glad när man lyckas vira ihop en god ny maträtt trots att man har "tomt" i både skafferi och kylskåp. Det här fixade jag och Chrille till middag igår och det vart faktiskt JÄTTEGOTT.

Vegetarisk färs som vi hittade i frysen
Sojabönor låg längst bak bland konserverna, mixade i matberedaren tillsammans med
en morot och ½ lök.
1 ägg
kryddor
(bl.a vitlökssalt)

Blanda allt och stek som pannbiffar. Koka lite spaghetti och köp hem en burk med Creme Bonjour tomat och chili som du brer på biffarna innan du ska äta.

AVNJUT!

Jag är kinkig och äter helst inte matrester uppvärmt i mikron. Men det här måste ha varit himla hyvens eftersom jag t.o.m åt det till brunch idag, och om mornarna är jag extrakänslig. Skulle nog kunna laga nån god burgare av de där biffarna oxå.

***

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi är gärna provkaniner..=)

2007-12-03 @ 16:19:57
Postat av: maria

Lät riktigt gott =)

2007-12-03 @ 17:15:21
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Tessa

Ännu godare var det idag när man åt dem som burgare i stora salladsblad med gurka, majs, tomat och groddar till, fick riktig hamburgerkänsla trots att jag inte är en hamburgerperson så var den här burgarn god.

Och det smakade bra även för tösen, som jag inte ens serverade salladsblad, då man alltid får höra "jag tycker inga om sallad". Men idag fick man istället höra "var e MIN sallad, jag vill oxå ha burgare". Och hon åt.

2007-12-03 @ 18:15:05
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Låter FAKTISKT smarrigt!!!!!

2007-12-03 @ 19:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0