Tiden

Tänk om dygnet hade 30 timmar istället för 24
Jag hinner inte med. Jag stiger bara ur sängen, hinner knappt få i mig frukost i lugn o ro innan det är dax att slänga fram bröna igen, duschandet får alltid vänta...länge. Jag passar på att plocka och dona undan lite av allt skit som lyckats samlas framme på ett dygn medans Jeffus e nöjd (typ 3 minuter). Och passligt till att man börjar känna lunchhunger, då ska behån upp igen. Förhoppningsvis somnar grabben efter det, nä då hamnar jag vid datan (viktigt viktigt), och där går tiden fortare än på nån annan plats på planeten, plötsligt har han sovit klart, och jag sitter kvar vid datan i mina skitiga pantalonger och har knappt hunnit äta lunch, det börjar skymma och jag får ångest för att jag inte varit ut i "dagsljuset", som i och för sig är lika ljust som skenet från en nattlampa nuförtiden.

Min tid är runt midnatt, då har jag plockat klart för dagen, fast det ser ut som om Saddam varit här ändå, och fått i mig kvällsmål, knoddarna sover och datan är MIN. Ikväll har jag varit duktig och duschat. Duschat och duschat, jag duschar nästan aldrig, det är ju så förbenat kallt, så det slutar alltid med att jag stoppar i ploppen i badkaret och sitter där tills vattnet fyllts till kanten och är värmd in i märgen. Varje dag tänker jag jag "duschar" efter frullen, men nää, ni vet. Slutar med att man fusktvättar sig med kläderna på och tänker jag badar ikväll istället, men sure. Så nu har jag skrubbat mig noga och bytt sängkläder, så det ska bli riktigt gott att krypa ner där.

Kommentarer
Postat av: Mita

Egentligen skulle man vilja ju vilja duscha HELA tiden när man ammar men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig...
Du får väl börja hoppa i duschen när sambon börjar klaga på dina obehagliga odörer....he he

2007-12-18 @ 08:27:52
Postat av: Camilla

Egentligen borde jag ge er en äggklocka för datoranvändandet....sku ibland behövas även för mig o inte bara för barnen =)

2007-12-18 @ 08:43:22
Postat av: kussa sandy

Lite mycket prat om dålig hygien , om jag får be!!!

2007-12-18 @ 16:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0