Kaos

Det är inte bara i mitt huvud det råder kaos. Igår när jag var till posten tog jag turnummer 57, nummer 22 stod på tur. Jag var till banken på ett kort ärende så länge, och när jag kom tillbaka var det nummer 23, tänkte att jag kunde spendera lite tid på Citylivs och handla en del av det jag ändå hade tänkt handla på Kantarellen på kvällen, så det inte skulle bli så mycket. Jag gjorde det och fick ihop en kasse. Väl vid kassan (fortfarande på Citylivs) märker jag att jag inte har med mig min "pluska" (min kända "magväska", även kallad arsulsbag). Bad kassörskan behålla kassen en stund, in via posten, nummer 27 bara. Så jag rusade iväg hem med Chevan och hämtade pluskan med bankkortet i. In till Ciytlivs o betala, när jag kom till Posten så var det nummer 51, hann lagom till bilen och dumpa av matkassen och behövde bara vänta 3-4 minuter på min tur. Gud vad bra att jag glömde pluskan hemma, så jag slapp stå där och uggla en halvtimme!

På kvällen var jag och Li till Kantarellen och storhandlade, det vart rekordsumma 213,76 (+ citylivssumman på typ 30 euro), 4 proppfulla kassar. Brukar vanligtvis klara mig på 3 kassar, men jag var väl riktigt på hugget idag antar jag. Nu är kylen så jävla full att man måste lasta ur om man ska se vad som är längst bak. Men det brukar bara vara 2-3 dar, sen börjar ekot sakta komma igen.

Kommentarer
Postat av: Mita

Fy fan, hur det kan vara med dom där kantarellbesöken ibland. 4 KASSAR???? Jag tycker en kasse går på ungefär 100 euro, pisspriser!!!!
Ha ha, stackars Jeff rajtar runt med en fartdåre han också, sladd och slir för att hinna allt man ska...

2007-12-18 @ 20:05:05
Postat av: Tessa

Japp, svindyrt. Därför är det ju JÄTTESMART att åka till Sverige och storhandla och bunkra upp =)

2007-12-18 @ 20:43:34
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0