Julklappar

De få julklappar som införskaffas till julen i år är fixade. Tänkte ju att vi inte skulle köpa någe julklappar åt barna. Li får så mycket från släktens alla hörn ändå. I och för sig så har hon åldern på sin sida i år, att hon vill ha många och verkligen ORKAR öppna dem med lika mycket känsla i varje paket (lite starkare filis för de stora paketen  =)  Hennes mommo är mycket aktiv på att hjälpa tomten och fammo vill oxå gärna vara med på ett hörn. Men man springer ju ändå på lite ditt och datt som man tycker att hon skulle behöva.

Hennes 2 dataspel som hon har, kan hon utan och innan och har lärt sig sjunga hela alfabetet rätt, och räknar till åtminstone10 på tre språk (svenska, engelska och thai) och till fem på finska. Så jag var på PC hyllan på Film Hallen och fann till min glädje att det utkommit dataspel med Dora. Hon är ju pedagogisk, jag var inte sen med att hala fram kortet och vipps så var det inslaget och i garderoben blad de andra klapparna "som inte skulle köpas". Jeff har allt som han kan tänkas behöva och får nog inget av oss i år. Men trots det så kommer han nog få minst 6 klappar vad jag vet. Kul och spännande för hans "som-ett-barn-på-julafton-mamma".

På Dillen har jag ett hörn nere i omklädningsrummet dit jag fint staplat sånt jag tycker kan vara nyttiga klappar, 200 st platta träbitar, Dora filmer (får spara ena till födelsedagen 16 januari), hästträns och täcke till sin Schleich-samling, en svindyr talande papegoja (har stått högst på önskelistan i över en månad). Sen så måst ju flickstackarn få nya pyjamasar och nattlinne, de hon har nu är ärvda och börjar bli håliga, men är sådär härligt mjuka.

Hon är så tacksam för vad det än är, hon strålar av glädje och delar ut en bamsekram bara jag kommer hem med 3 pack trosor från KappAhl. Och hon blir gladare av att få ett par Spidermanstrumpor än en ny nallebjörn. Men hon var ju hundra på att tomten skulle komma med den där papegojan, så han måste väl göra d då. Det blir det enda från hennes önskelista, sen har hennes pedagogiska mamma valt ut resten av klapparna, mommos klappar kommer nog vara störst av alla, och flest...vilken tur att tomten känner mommo!

***

Kommentarer
Postat av: mia

viittu vad tomtenissarna har varit flitiga pa sodragatan. Tack sa mycket.Liiiite svart att halla sig fran att oppna mitt KAN-det-vara-manne-godis paketet. Ska forsoka halla mig till mandag. sluurp.

2007-12-21 @ 23:48:17
Postat av: Tessa

Hihi, bara att hålla fingrarna i styr nu
Godis?
=)
så svårt att välja vad man ska köpa, skulle kunna köpa hundra, får köpmani och då man inte "ska" köpa till sina egna så...då kan man ju alltid köpa till andras ungar och deras föräldrar.

2007-12-22 @ 00:35:55
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Ja det är bra m mormödrar som fixar många paket åt barna =)

2007-12-22 @ 10:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0