Dagen

Fick åka buss, nåja buss och buss, 7 personers Chrysler med Svägis o co till Jan Karlsgården. Där var det -20 och orkan, men det var mysigt ändå, man ska väl frysa om händer och fötter när man går på en Lilla Jul marknad? Köpte inget dock, för att jag hade alltför kallt om händerna för att plocka fram nå cash. Vart lite avis på svägis som va i shoppingtagen och fick med sig bl.a havtornssaft och rökt kronhjortsskinka (med mera) hem. Avslutade med fik på Wärdshuset (Ål. pannkaka).

Steg av vid busshållsplatsen bakom Rökkas, dvs mamma o pappa. In och amma för fullt innan det slogs igång med middagsbestyr, och middagen bestod av:

***
Ugnsbakad toast med vitlökssmör, getost, honung och rödbeta (made by sister ister)
Ugnsbakade olje- & färska örter slungade potatisklyftor m. grillad älgfilé (Mr Helsing och jag)
Cheescake med blåbär och vitchoklad (jag)

***

Det var så gott så vi åt oss alla stinna, och som vanligt när man äter där så blir det inte mycket skrap kvar i skålarna. Syrran måste vidare och hann inte vänta på att cheesecaken skulle svalna, gottegris som hon är så gröpte hon med sked i den varma kakan som hon dreglat efter sen vi började kocka. Jag körde ju, och ammar, men fick i mig ½ glas rötjut och en fittigt god öl. Ölen öppnade jag vid ankomst 16.30 och hällde det sista i min strupe (lämnade inte ens en slatt) vid nio tiden, och konstigt nog så var den inte avslagen och varm, utan helt drickbar. Är man van med 0,00% Nikolaj så...

Li klädde lillajulgranen i "sitt" rum. Jag lämnade 2 paket på trappan åt Li och ett åt Jeff. Skickade ut pappa bakvägen och plötsligt kommer Li springandes från rummet med stora ögon, tar mig hårt i handen och säger med spänd röst det var nån som krafsa på fönstret!!!!!! Hon ledde mig till ytterdörren, och vi kikade ut, hon kika ju långt över paketen och ut i mörkret då hon antagligen sökte efter nissar, men tittar sedan nedanför sig och där ligger ju paketen. De innehöll en Pippiperuk och ett snyggt svart/vitt Spidermanlinne, Jeff fick en Ior Beanbag kramis. Peruken var på resten av kvällen och hennes nya Madickenfilm som mommo köpt snurrade minst 2 varv med en klistrad fröken framför. 2 supergulliga barn hade man hela kvällen, de måste fått det från mig =)


Kommentarer
Postat av: Camilla

-20 o orkan, klar överdrift =)
Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder! sa Olle Strömberg åt mig en gång när jag i ungdomens glada gick på fotokurs =)
Utmärkt att ha vagn m på marknad bara att plocka grejerna i samt "barnvaktsbacke" för småttisarna.

2007-12-02 @ 19:43:45
Postat av: Tessa

Okej tog i liiite. Jo d va bra place för både spädbarn (med vagn) och småbarn. O int klaga vi vuxna heller så mycke.

2007-12-02 @ 21:47:49
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy och LILLTJEJEN!!!!!!

Tja, Helsing som jag är, så fattade jag direkt att dra bort 80% av dina "-20"...hahaha... Svinkallt och snöstorm i borgå idag. Jag och magen har bäddat ner oss framför brasan m glögg. Tänkte muta min sambo med att ge mig lite fotmassage snart..Lyx! P.s. sov 13 timmar förra natten!!! mörkre tider väntar antar jag...

2007-12-03 @ 17:42:42
Postat av: syster

Ja jag kunde juh faktiskt inte hålla mig så ja måsta dit å gröpa lite me skeden :D,god va den!Ja kan juh tillägga att ja va hem till rökkas å åt kakrester dagen efter :D *mums!

2007-12-07 @ 17:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0