Lite morrningar

Nu for Chrille ut och segla med Caj och Cajs nya segelbåt. Jag är ju lite irriterad så jag hoppas de får segling av. Lite regnstänk och ordentligt med vind i seglen, så är han förmodligen nöjd när han kommer hem på lördag.

Strul med diverse kräftskivor och arbetspass, så byttes nu planerna helt ut för lördagen. Med push från svägis om en lite tripp nånstans beslöt vi oss för Junibacken. Så på lördag blir det inga kräftor, inge jobb, utan resa! Jippi! Jag njuter att resa med Li, att göra saker tillsammans med henne. Det är så roligt! Men varför är det "aldrig" tvärtom? Tänk om Chrille istället skulle sagt: "Jag tänkte dra med Li, Caj och Samuel till Skansen på lördag, så får du vara hemma i lugn och ro". För det första skulle jag satt i halsen om jag hört det och för det andra skulle jag förmodligen svarat: "Me-men, jag vill oxå komma mee". Nu är de påväg och segla och Li är på dagis, idag ska mommo o moffa hämta från dagis och imorgon faster Camilla (OCH SAMUEL!! Sa Li) då jag e på jobb.

Nu har ryggen börjat bråka, inte i någge fogar eller sånt som jag haft innan här. Utan samma jävla problem som jag hade när jag väntade Li och sprang på akupunktur varje vecka. Det är lixom i musklerna i mitten av ryggen, som om de skulle få mjölksyra efter 15 minuter på en stol, eller som i natt t.o.m när jag ligger ner. Stå och gå är bäst, och tur är att jag inte längre sitter på nån kontorsstol och ugglar, utan verkligen står eller går när jag är på jobb. Så det ska nog bli fint att åka på jobb idag, det har varit många dagar ledigt nu.

----------------------------
Gravvainfo:
v. 27
65 kg (+5 kg) - 92,5 cm
Hormonnivå: HÖG
----------------------------


Kommentarer
Postat av: Camilla

samma tankar här fast jag inte kan skylla på graviditet OCH jag unnar dem nog att fara på killsegling o tänkte.. bra att det blåser för då VILL jag INTE vara med, annars blir jag ju avis o tänker samma... men jag då.. älskar ju oxå att göra saker m barnen o se de njuta i 110%

2007-08-16 @ 11:06:54
Postat av: sanna

skoj o resa med kidsen jo:) är precis likadan fundera på att skicka Sebbe med pojkarna på monster jam i november..men JAG då!? vill ju också med isåfall..fast han verkar inte lika intresserad.försökte även med kolmården men nej där har vi ju varit förut..för 2år sen ja!!!hallå karl:)

2007-08-16 @ 12:15:50
Postat av: Anonym

Susanna! Skick iväg dom på Monster Jam, fan vilken bra idé! Gör nåt för dig själv under tiden, för så jävla fräna är de ju inte de där bilarna.
Camilla: Visst unnar man dem killsegling, men jag undrar bara vad de unnar oss...
=(
*sur*
Jag vet ju att han behöver komma bort och allt det där. Och han lät att vara på gott humör när jag prata med han ikväll. Men JAG är INTE glad. Men jag hinner bli, d e ju snart lörda´!
=)

2007-08-16 @ 21:29:37
Postat av: Camilla

Vi hade ju toppenresa igen =)
Tack så mycket för ert ädla sällskap!
Nu känns det bara riktigt bra att de var iväg så vi kom iväg fast shoppingen sen gick för snabbt..
kramisar från jobbande jag =)

2007-08-19 @ 12:09:58
Postat av: Tessa

Javisst va d en toppen dag! Tiden rusade iväg som vanligt, men jag fick ju med mig en par toppar som tröst iallafall
=)
Strålande ungar och resesällskap. Jobba på, du e dukti! Kramis

2007-08-19 @ 13:41:53
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0