Lite allt möjligt

Herregu va tiden rusar iväg. Jag blir nästan rädd. Imorgon är det lördag, tycker att d va bara en par dagar sen vi var hos mamma och pappa och frossade i mat, godis o kräftor, men ne-he, d va ju snart en vecka sen. För en par dar sedan var vi bjudna på middag till Loikas family. 2 ord har jag till övers för d, fittigt gott! Lina hade lagat nå japanskt, och det spelade ingen roll om man var 2 år, 3, 30 eller 50 år för att fatta tycke för den rätten. Hon kan nog den där Lina. Vi utforskade deras nya bo. Nyinflyttade till Solberget, såå fint. Vilken utsikt, rakt över slemmern. Annat än vår betongklump vi ser när man blickar västerut, österut kanske man ser grannen klippa gräset, om man har tur.

Nu är man ledig H E L A helgen, och inga större planer. Ska väl och kika på hopptävlingarna till travbanan imorron. Lär va bra med drag där, och när man ändå är i hästbranschen så... (sure). Kanske de serverar nåt gott där, när det ändå är lördag...

Bianco har varit hos kusinerna i 2 nätter (och blivit bortskämd  =)  och det har varit skönt både för oss, för dem och för taxen själv tror jag bestämt. Jag har alltid anat att Bianco tycker att Li är jobbig, vilket hon nog tycker mellan varven när Li vevar med fötterna kring henne såfort hon får mer uppmärksamhet än flickan själv. Men efter 2 nätter borta och hemma igen bevisar hon nog att hon saknat sin "syster". Li ville ha Bianco med i sängen när hon gick och lade sig, givetvis bar vi henne dit. Efter en par timmar hoppar Bianco ner. Jag antar att hon är påväg att gå och lägga sig till "sin säng", men icke, hon gick och drack till köket, och tassade tillbaka och kröp under täcket i Lis fotända. Kruuus.

****
Igår var kollegorna Ann-Lis o Kicki på leksaksmässan till Älvsjö. Skulle ha varit kul å va med, men man är ju inte med så länge till nu för i år, så jag fick snällt stå i butiken 9-17, utan paus. Släpade in en skön stol från Robert´s som jag kunde sätta mig på och pausa lite och bläddra i lite roliga leksakskataloger. Till kvällen kom sommarextran Lena in för att byta av mig. Inte så farligt tung dag, som jag hade trott. Men nu är det inte längre upp till 45 timmars arbetsvecka längre. Utan back to normal, 3 dgr, med eventuellt några extra timmar vid behov. Så inkommande vecka jobbar jag:

Tisdag 12-20
Onsdag 13.30-15.30 (typ)
Torsdag 12-20
Lördag 9-14

Ser ni, bara ett morgonpass  =)  YESS!

****
Hälvitte, halsbränna,

Kommentarer
Postat av: Camilla

Bianco var faktist hos oss 3 nätter ..=) o vi njöt !

2007-09-03 @ 12:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0