Ett dygn som Strömmabo

Igår packade jag och Li ner dittan och dattan och drog iväg till Susanna och pojkarna i Strömma Hammarland för ett dygn. Vi åkte ner till "klipporna" och "badade". Jag kände iallafall på vattnet med ena foten. Ungarna var nog blöta överallt trots att de inte var i och doppade sig, men d finns ju hinkar att fylla med vatten och hälla över sig.

Tacos till middag vart det, gott i vanlig ordning. Sen fick barnen ostbollar och filmmys till "Björnbröder" till kvällen. Li fick sova på madrass i pojkarnas rum och jag på Sebbes sida i deras säng, då han jobbade natt. Sov sådär, härligt var det med alla skogsljud, då de har skogen precis vid gården, när vi hade fönstret öppet. Men har ni någonsin hört en fasanjävel skråla? D ha jag, herregud vilket konstigt läte. Fast behagligare än när Li knorrar och är trött, törstig o pissnödig mitt i natten.

07.55 var det dax för alla 3 ungar att börja dagen  =)  lite loj har man varit idag, men det har gått så bra så. Allt har varit så avslappnat och skönt. Efter en 30 minuters stekhet promenad (Susanna, jag och Bianco, ungarna var hemma m Sebbe) drog vi ner till klipporna igen, skulle det inte vara dåligt väder idag? Hett så in i vassen, jag var inte många cent från att doppa mig. Men det är en liten pina när man inte kan hoppa rakt ner i spa´t, utan måste pina sig lite med vatten upp till låren innan man kan kasta sig i. Skyller på d.

Efter en sen god lunch, som Susanna stekte ihop (PLÄTTARRR!!) lekte ungarna ett tag till, och vid tre tiden började vi packa för avfärd mot avgasiga stan. Raka spåret hem. Kände hur krafterna bara rann ur mig och jag måsta lägga mig på soffan. Och där låg jag, bortsett från matlagningspausen 20 minuter fram till 19.30. Däck väck. Skönt.

Underbart med en stadspaus till barr- och lingondoft, med syrsor som spelar och vinden som rycker i trädtopparna. Nu ska d bli skönt att jobba imorron igen. Tack för allt Susanna!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, en sommarstuga vore härligt att fly till emellanåt!

2007-08-10 @ 08:19:57
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Camilla

sommarstuga känns så härligt i tankrn ibland tills Caj påminner om allt extra jobb som då måste göras där....hm glädje förstörare...

2007-08-12 @ 12:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0