Var kan man köpa extra långa nerver?

Idag har jag och Li varit till Eckerö Vårmässa. Chrille låg av förklarad anledning kvar i sängen när vi åkte  =)
Vi mötte upp Jenny och Joel (+Joels morfar & tjej). Det var kul och intressant att strosa omkring där, det tyckte även barnen bland alla fyrhjulingar och motorcyklar, godis och ballonger. Jag måsta ju givetvis bunkra upp med bärbar DVD och film i bilen, för Mariehamn-Eckerö t/r är ALLDELES för långt tycker Li. Äkta stadsbo. Och tur fan var det att jag tog med den, för utanför Esso i Eckerö hade hon träsmak och började gnälla, ibland tror man att hon är spädbarn.

Tillbaka till stan, in via Essos biltvätt och utnyttjade Köpmanna Mässans inträdesbiljett "50% på valfri biltvätt" (den  går ju ut om en vecka) och vidare på lunch. Vi åt alla tillsammans på Sittkoffs, Per-Åke bjöd, guuu va snällt! Snäll moffa han har Joel. Gott var det oxå.

Mätt och belåten med ny energi, satte hon igång med veckans utbrott. Mitt i gallerian. Li skulle ha en sån där boll ur en automat, som det är en överaskning i, why not?! Det är hon absolut värd, så go o glad som hon varit hela helgen. En rubikskub fick hon, men sen skulle hon även ha ett bolltuggis ur tuggisautomaten. Men det räcker väl med en sak, eller?!?!?!?!? Nä tydligen inte. Nu, efter:

-30 minuters tjur, varav 15 minuter i vårt sovrum
-200 decibel i bilen och 340 i Sittkoffs garage
-att min röst har pajat som jag gormade i bilen
-att mina nerver tagit slut och nu börjat växa ut igen

har hon lugnat ner sig och sagt förlåt, och lovar att inte få sånt utbrott igen för ett sketet tuggumi. Och just nu tycker hon att rubikubens fodral, dvs den genomskinliga plastbollen är bäst, och tuggiset, det är glömt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

De där jävla "bollarna" förorsakade två barngnäll/utbrott idag. Vem fan uppfinner såna där saker? :P

2007-04-22 @ 20:55:37
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Camilla

Ja o värre är ju att man betalar för det först...och sen vet att det blir problems.
Hörde om att Chrille gick en "omväg" eller var det för att slinka in o värma sig kanske på vägen hem.. här skulle han inte ha något.. hälsofreak...

2007-04-23 @ 07:47:02
Postat av: Mia

d blir alltid utbrott over dom mest triviala sakerna. Aven har pa Irland. Haromdagen fick han ett en halvtimmes freak out over att han inte skulle ha jackan pa sig. Men sittttt innne da javla ungen!booooool vid trappan i hallen tills jag var andfadd!

2007-04-23 @ 10:16:19
Postat av: Tessa

Håller med dig Jenny, BOLLJÄVLAR!

Camilla: Jo, hälsofreaket slank in till Johnny och fick i sig sån pass mängd alkohol att han fick starkt Inidgosug =) det var väl på tiden, inte varit ut sen vi kom från Thailand, yess han e inte allvarligt sjuk!

Mia, ta ut han i T-shirt så får han känna på motsatsen. Fattar inte vad som flyger i de där små gobitarna (ungjävlarna) ibland. De ska ha gummistövlar när det är sol och sandaler i snöoväder.

2007-04-23 @ 12:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0