En god start på Påsken

Sista timmarna på Dillen gick trögt idag. Folk hade nog tagit förnuftet tillfånga och tagit påsk och åkt hem. Men jag fick lite annat gjort så jag inte somnade. Fan va slut jag var. Tar på att jobba heltid när man inte är van. Nästa vecka blir det bara 2 arb. dagar, ska ta vara på d.

Hem kom man...hungrig, fast förberett med kräftor på tining. In med baguetter i ugnen, duka fram och lägga upp krällorna på fat (eller i ugnsform). Chrille måste akut till Cikada och ta emot nå gäster. Inte fan kunde jag och Li vänta, så vi högg in. Han hann hem innan de 30 kräftorna var slut. Flyt för han att han fick 5 krällisar och Li och jag 12-13 var. FY SATAN VA GOTT D VA. Åååh va gott, löööv kräftor. Li åt lika många som jag, och jag var sprickfärdig. Undra inte på att hon ligger som en klubbad säl, helt stilla på soffan och kikar på Madicken.

Kunde inte riktigt förstå att Li somnade först närmare tio igår kväll, men i morse fick jag ju förklaringen: Hon har tydligen somnat på dagisvilan nu 3 dar irad. Det va int så JÄTTE mysigt i morse när hon vakna kl 7. Urk.

Träningsvärken börjar smyga på. Var till Träningsverket på MUSKEL igår, d va skitbra och annorlunda. Så jag måste nog joina gänget i soffan om jag ska klara den här påsken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0