Bebis eller båt?

Kvällsaktiviteterna kan gå överstyr här ibland. När Lis far är på hugget och leker på en 3-årings nivå. Idag var vi till syrran. Vi "vuxna" tog en promenad medan Li cyklade alldeles själv med påskharen på pakethållaren. Tänk vad fort de lär sig, di där små. Hemma hos Jessica satte de igång och lekte orm. Li krälade över säng-golv och soffa, upp i Chrilles famn och ner igen. Jag är en orm! Jag är en orm! Hennes far uppmuntrar henne och berättar lite var ormen kan kräla, på ryggstödet och kanske rakt över postorderkatalogerna som hennes mor och moster kikar i. Skrynkelll och suck, med ett leende förståss. Jag vill ju inte klaga, jag är SÅ tacksam över att de leker, och kallar därför mina pipande öron för befogad tinnitus.

På vägen hem fastnade hon i en gupp, stånkandes och stönandes racklade hon och ryckte i cykeln. Efter en kort stund erbjöd jag henne min hjälp, bara en liten knuff. NEEJ! JAG KLARAR DET HÄR SJÄLV! Ok, fine fine... och det gjorde hon. Leendes cyklade hon ifrån oss och vidare hem trallandes: Jag kan ALLT, jag kan ALLT. Och jag måste ge henne lite medhåll, för nu kan hon ju verkligen cykla, tredje gången gilt. Men det där med Allt vet jag inte var hon fått ifrån.

Nu har Chrille flyttat sig till soffan från hennes säng och deras gemensamma kvällslek:

-Vad vill du leka, bebis eller båt? Frågar Chrille.
-Bebis.
-Okej svarar Chrille, och jag hör hur han bökar sig ner i hennes korta säng.
-Gråt då, uppmanar Li honom.
-Uääääää, jag vill ha tutteeennn.
-Behöver du puder i arslet?
Frågar hon allvarligt.
-Jooo, uääää, d sviiideeerrrr.
-Du får inge puder, nu tar jag bort d!

Imorgon är det dagisdax igen.

Kommentarer
Postat av: Jessica Simons

Hahaha! " Behöver du puder i arslet"! Detta var det roligaste jag läst på länge!

Kram från Stockholm förort

2007-04-09 @ 22:45:53
Postat av: svägerskan

Är det 5 eller 50 han fyller? snacka om att ha barnasinnet kvar. garv! jag tror du har 2 barn ibland, eller?
Visst är ju Li duktig! cykla oxå vid 3!!!
Sampa plocka bort sina små legobitar här igår kväll, så inte Li ska kasta dem på golvet så de försvinner, som han inte själv kastar runt dem när det krånglar =)
kram

2007-04-10 @ 09:00:58
Postat av: kusin sandy

Hahahahahahahahaha..... puder i arslet????? Jag som håller på med barnbrott och sexuella övergrepp och sånt skulle nog kunna se det där som ett tydligt tecken på att någonting är allvarligt fel, men nu råkar jag ju känna föräldrarna, så lite puder i röven är nog heeeelt normalt!!!! puss

2007-04-10 @ 14:15:15
Postat av: Tessa

Ja det är som att vara på stand up comedy här ibland. IBLAND sa jag =) Japp, 2 barn har jag mellan varven, kanske inte Li behöver nå syskon? Så har man d avklarat. Garv.

2007-04-10 @ 16:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0