Stockholm imorron och jobba över

Imorgon bitti ska vi åka alla tre till Stockholm. Först ska vi på lite ärenden, och på middag till Robbans jobb Axéla, för att sedan övernatta hos Annica (Strumpan). På fredagen hoppas vi på icke regn, så vi kan gå på Skansen och ta kvällsbåten hem. Hinner   f ö r h o p p n i n g s v i s  in på nå butiker å!  =)

Li ser framemot att åka färja. Hon hade däckat 19.15 idag, och det är ju bra tid, med tanke på att hon ska upp lite över sju imorron bitti. Ska bli riktigt gott med Eckerö Linjens frukost buffé, dreggellll. Vittu!!!! Jag har glömt att köpa prostafen!!! Sjösjukepiller. Måste ringa Ulle...puh, nu har jag varit och hämtat dom, tur att hon hade hemma, räddaren i nöden!

Ikväll kom man inte hem från jobbet innan nio. Diff i kassan, räkna om...ute på perongen stod 3 häckar med leksakslådor, och 4 häckar med sommarskor, och de ska in i trånga Dillen, urk! Skönt med övertid  =)  Trivs man i huset Zeipels så stannar man kvar efter stängning och t.ex hjälper Jenny på Robert´s. Kul med vänner i huset.

Ska väl ta o packa ner en par trosor tills imorron, ifall någon pissar ner sig  =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jo, men låt bli att göra fotavtryck i mitt nysvabbade golv nästa gång, tack! ;)
(Tack för hjälpen med kassan!)

2006-09-06 @ 22:59:49
Postat av: kusin

Nåh? pissa du ner dig någgi då????

2006-09-11 @ 11:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0