Jag hör någon kalla på mig från badrummet

Kan du hjälpa mig ta ut linserna? Ropar Chrille.

Där står han med sina nyinskaffade linser, knallröd ögonvita på högeröga. Yess, jag klara d, iallafall! Så han behövde inte min hjälp. Det vart iallafall inte som första gången han skulle ta ut dem, då kunde han inte använda linserna på 2 dar, för han hade så jäävla ont i ögonen. I hornhinnan, som han så fint utryckte sig. Jag tror jag fick tag i hornhinnan istället för linsen (ye sure!)

Snart han har grej på d där, även fast han perkla sig för en vecka sen att: jag tänker fan inte använda dom här jag, dom e ju omöjliga att få ut.

Omöjligt my ass! Grattis Chrille, du klara d! (Han läser inte bloggen -phew)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Tur att man inte behöver extra ögon iaf. Men hur är det med dig, skulle inte du behöva linser/brillor, du som int ser löven på träden när du kör bil?!

2006-09-29 @ 08:45:27
Postat av: Tessa

Jajaja, huvudsaken är väl att jag ser vägen. Till råka på det så är mina brillor på vift. Så nu är allt sådär detaljfattigt och fluffigt, som det blir om du kisar. När jag kisar blir det skarpare.

2006-09-29 @ 09:31:55
Postat av: svägerskan

Jag märker ju faktist att Chrille har kunnat börja läsa mycket mera själv utan att först försöka hitta ett par "upphittade" glasögon som passar.

2006-10-01 @ 19:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0