Jag har fått återfall

på min förskylning. Fick känningar igår när vi var på Mariebad och simma med Susanna och pojkarna. Mitt i allt vart huvet 10 kg tyngre och körtlarna bakom öronen svällde upp till stora ärtor. Det var bara att avboka partyt jag sett så fram emot "klädbytarparty", hos Anna K. Dit skulle man ta med sig kläder man ville byta eller sälja. Åt skogen for d, urk. Istället låg man i soffan hela kvällen och försökte hyra film via nätet, men som vart avbrutet gång på gång, man bet ihop bara när d vägra funka.

Chrille blev ju så "Ta-sugen" när han vakna i krappisen, så han tog en öl till lunchen på Sittkoffs. Och for sen på ölrunda til bl.a Roberts Coffee med Li, medan jag for hem och vilade. Sen kom de hem och röjde i hängmattan, då va d lätt o sova  =)  men d gjorde inget, för att höra det där hjärtliga skratten från Li, fick en bara att bli pigg och vilja gå upp och beskåda de där två leka, man skulle uppskatta ålderskillnaden mellan dem till 5, och inte 45! Senare på kvällen han åkte på kräftskiva till Ove Lehto.
 
Tydligen har han varit på efterfest till Jocke inatt, för de ringde klockan fem inatt och ville att jag skulle lyssna....allt jag hörde va nå dragspelsmusik. När Chrille kom tillbaka i luren sa han "vi hyrde en kille som vi hitta på gatan med dragspel, så nu sitter han här och spelar med oss". Jag trodde jag skulle dö av skratt. Lätt att somna om....neeeh.

Hellre vakna förskyld än bakis. Jag är glad över mitt beslut att stanna hemma försöka vila upp mig. Tränade inte en gång på hela förra veckan, och kurerar jag mig inte snart så lär det inte bli den här veckan heller. Vila vila vila...Dax för finrexin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0