Fuktigt värre!

Nej, jag syftar inte på utomhus, trots att man ej ser ut och det riktigt rinner kondens från rutorna. Utan nån fuktläcka från nå rör i väggen i hallen.

Halv åtta imorse skulle de komma o fixa d. "va? kunna dom inga komma senare???"  frågade jag Chrille igår. Chrille sov på Cikada, hade nattpass. För att ha en dörr att stänga i allt liv så bar jag Li till vår säng klockan ett inatt, och gjorde klart för henne igen att det var på den sidan hon skulle sova och ingen annanstans.

Har sovit så dåligt inatt, en fot där, en hand där "mamma, jag vill hålla dig i handen" 357 gånger, + en sällskapssjuk hund i fotändan.

-Nej, jag tänker inte hålla handen längre, jag vill ändra ställning, började jag förklara mitt i natten efter att hållit handen säkert 2 timmar. Och slutar du inte gnälla om det där får du gå till egen säng, vilket jag ju inte ville p.g.a allt oljud som väntades. Jag vill gå till egen säng, och ta Bianco med, svarade hon!!! Oh no, men det funkade bra att dra upp Bianco till mitten av sängen så hon kunde krama henne.

För att  slippa stiga upp, klä sig lite, piggna i och öppna dörren och eventuellt vinna lite sömn skrev jag en lapp och satte på dörren:
Kliv på. Vi sover förmodligen. Men jobba på bara  =)

Mycket riktigt, punktliga var de oxå 07.30 börjades det hamra och slås, både jag och Li bökade oss lite, och somnade om, helt döda efter natten med för lite sömn och för mycket bök. Men vid 8, då vart de ivriga och började borrra frenetiskt i betongen, de första 10 minutrarna sov vi lätt, sen sätter sig Li upp yrvaken och drar i gardinerna: e dom här utanför? Precis så trodde jag med, för det lät som de var precis bakom huvudkudden och borrade  i väggen. Fy fan för betongborrning.

Urk, vilken jobbig natt, nu påmindes jag igen om, varför hon inte får sova i vår säng!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy satan, kan just tänka mej hur gullig hon var när hon sku riva med bianco mitt i natten...ojojoj.. Robbe messa just och berätta att han städat heeeeela min lägenhet inkl skrubba badkaret!!!! Och flyttat alla mina grejer till nya lägenheten, alldeles själv... Jag ville bra skryta om det och fittas lite så här i brunnsborrartider.. Godmorgon föresten!!

2006-09-27 @ 11:31:45
Postat av: Milus

joo jag kannerigen detdar med att ungen SKA med i sange kl 3 pa natten. Jag har tagit ett bestlut. Han far ha sin gamla madrass plus tacke under varan sang,sa ifall han vill in sa drar jag ut den o sen far han sova 'med oss' fast vi inte blir storda. Funka utmarkt!

2006-09-27 @ 15:37:46
Postat av: Jenny

Min unge, han sover som en prins i min säng, helt omedveten om att hans sparkande gör att jag inte får en blund i ögonen.

2006-09-27 @ 20:14:21
Postat av: svägerskan

barn nr 1 sov mella oss i ca 3 år, barn nummer 2 ville helst somna på mig och då slocknade jag också under av utmattning, barn nummer 3 har varit en ängel i sovandet, kanske tack vare Cajs envíshet =)
barn nummer 4 är ju Caj o han får sova i samma säng =)

2006-09-28 @ 12:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0