ÄNTLIGEN!!!

Mitt första träningspass på 3 veckor,aaah, det var verkligen skönt!! Jävlas förkylningen med mig så jävlas jag tillbaka (observera där nu Sandra o Jenny, INGET s!). Den har ännu inte släppt och jag orkar inte va snäll mot den längre, så nu försöker jag med metoden att svettas ut den. Hoppas d funkar. Det kändes iallfall otroligt bra trots att hälsan inte var på topp. Trodde ju att jag skulle ha tappat muskelmassa och skulle behöva börja om med 2,5 kg på vardera sida om skivstången i biceps curl Men tji, jag klarade mina 5:or!! Fast d va tungt.

Bakom mig stod salens mest slimmade, 2 barns morsan Ulle, hon "tänjde gränserna" som instruktören Conny kallade det. För att bli starkare så måste man ju oxå öka på vikterna. Ingen skulle tro att den kvinnan (fan va d låter kärringaktigt med kvinna), jag menar bruden, skulle fött sitt andra barn för typ fyra-fem månader sen. Nä, go Ulle! Jag blir peppad av såna som du.

Hoppas på en jävla träningsvärk här i dagarna.
Hoppas även min förskyyylning ger med sig så jag kan boxas med Jajja på månda!

Fattar inte varför jag inte kan använda "å ä ö" i "kategori", blir ju bara massa fula fyrkanter, så nu står där traning med A, snyggt.

Förresten så är Jenny bortrest så hon kommer inte att kommentera mina inlägg, hoppas nån är stand in, jo Sandy, du ha blivit duktig på d du med fortsätt så -tack!

Kommentarer
Postat av: kusin Sandy

Jodu,du kan alltid lita på att jag är där direkt och påpekar om du 1) skrivit nåt stavfel 2) gått upp i vikt (högst troligt)3) fått en finne...jaa, eller nåt annat pinsamt...med vänner som mig behöver du inga ovänner!! Love you...

2006-09-15 @ 16:17:31
Postat av: Camilla

Jävlas förkylningen så jävlas du... jo jag såg det på lördag på zko... =)
alla har sina sätt, fniss, haha

2006-09-17 @ 13:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0