Nykter helg

En nykter helg, inte fy skam, med tanke på att det är andra helgen nu. Sparar mig till bättre tider. Kanske Halloween skulle va nåt? Nästa helg ska vi ju på Hus & Villa mässa, bussresa, ja sån där som man får båtbiljtten och inkluderad frukost. Kan slinka ner nånting svalkande då, dom har ju toalett på bussen. Men om nån har nå planer den 28:e så berätta.

I fredags så kom Eva över och pusslade på mitt 9000 bitars pussel, det gick bättre än nånsin och vi ville inte sluta när bit efter bit föll på plats. Men halv två tyckte hon att det var dax att gå hem, för den dåren hade bokat in sig på pump klockan tio en lördag morgon.
Antal öl: 2 koff

Lördagen så vart d ju middag hos mamma o pappa. Det hör till att man dricker minst en öl där, så jag tog ciggarna med. Syster min hade lite krappis och drack mineralvatten.

-Asså smakar du bara, eller dricker du på allvar? klämmer hon ur sig, med lite sugen blick, när hon ser mig klunka en kall. Den frasen borde vara under Dagens bästa kommentar
 
Jessica är en sån där som har svårt att hålla sig från att festa om de andra gör det. Hon hade tur idag.
Antal öl: 2 koff

Kommentarer
Postat av: svägerskan

Lugn Tessa! jag tror knappast att bussresan stannar på 2 koff =)

2006-10-16 @ 09:37:38
Postat av: Tessa

Hahaha, nä jag kommer nog va törstig jag, var så länge sen kroppen fick sig ett rus så =) bror din kan nog vara lite duktigare, men han är ju oxå oförutsägbar, så...

2006-10-16 @ 19:52:50
Postat av: svägerskan

Caj tog mej m p båtmässa en gång, i salen bredvid hitta vi en rolig mässa där man köpte ett glas o gick runt o provsmakade viner, =)

2006-10-17 @ 10:28:57
Postat av: svägerskan

vi åkte m buss alltså....

2006-10-17 @ 10:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0