Lyckad mässa med mera

E fitti nu, hade skrivit massor och så försvinner textfan, d kokar av frustration, har ingen lust att skriva om allt från början, men jag försöker.

Redan innan frukosten börjar Chrille nöta om den där nyinköpta 7% päroncidern, ja e så jäkla hungri, eftersom vi skulle få äta sjöfrukost först vid andra dukningen. Men sinni där satt ja stopp. D blir inga nå jävla halvliters dynamitdricka innan frulle, glöm d!

Efter en timmes bussnap och en halvtimme i bilkö så pyste det till i sjuprocentarn, så vi delade på den, och en till eftersom bilköngick så jävla långsamt. Vi sattt längst fram, så där satt jag och sträckte på nacken och undra va i helvite d va som klibba där i horisonten. En cider lugna ner mig.

Mässan var stor. ENORM. Där fanns allt från vaser och påslakan, till bamse plasma Tvs, uteväxter och utomhus jättejacuzzis. Tur att vi hade med en tom ryggsäck som vi kunde fylla med kataloger och broschyrer. Själva fyllde vi oss med öl från caférna, restaurangerna och barerna som låg lagom placerade i pisspauserna.

När klockan slog fem traskade vi mot cafét närmast utgången för att vila benen och släcka vår törst. Vi skulle träffas halv sex-sex vid bussen. Så tjugo i så gick vi ut, där stod den på sidan av vägen, bussen vår, med ALLA resenärer i utom vi, vi var sist. Utanför står chaffisen med luren i örat, i väskan ringer min mobil. D e säkert han, tänkte jag.

-Jo hej, d va från Williams Buss här, vi tänkte börja åka
-Jo hej,
vinkar jag 20 meter från. Pinsamma fyllon är vad vi är.

Så kan d gå när alkoholen domderar. Kånkandes på en tung rygga och en massagekudde som vi hade fått med oss (bussigt skön! Som knådar), tryckte vi oss in på våra platser längst fram, som nå panschispar.

Sen vart d lite dyn till, och en vanlig hederlig GOD 4,5% cider innan vi var framme i Berghamn. Världens godaste buffé med rom, vinlövsrullar, fisk, svamsallad och en massa annat man kunde kladda ihop. Jag tog 2 gånger och jag är mätt idag ännu.

Nej vi for inte hem direkt, jo d gjorde vi, med väskan och kudden. Sen Indigo och Arken.

- Häng upp jackorna på olika krokar, för vi ska int hem samtidigt. Jag ska tidigare. Sa jag allvarligt till vakterna.
-Yea sure Tessa, säger vakten och skrattar.

Kvart i fyra står vakten framför mig i lobbyn och nickar mot garderoben, Tessa sku int du hem tiidigt idag, flinar han och skakar på huvet. Chrille har då precis gått hem. Jag blir så slut på mig själv.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, nåja, det var väl första gången Chrille var på bussresa, eller hur? Då kanske det itne är så lätt att hålla koll på tiderna, men du kanske hade kunnat göra det? ;)

2006-10-22 @ 17:05:35
Postat av: Tessa

men vi hade ju koll på tiden, d va ju d som va grejen. 17.40 är ju mitt emellan 17.30 och 18. Man tar hellre en öl till än att komma FÖR TIDIGT att man själv får vänta. =)

2006-10-22 @ 18:30:04
Postat av: svägerskan

snäälla tessa det där med mellan brukar de knappast säga, önsketänkande....=)

2006-10-23 @ 08:48:46
Postat av: Tessa

Hahaha, men han gjorde de! Faktiskt!

2006-10-23 @ 09:51:12
Postat av: Milus

d lat ju som ni hade d trevligt iallafall. Lite sadar pa tu mand hand som man sa val behover ibland. Man ska inte glomma bort varandra bara for att man har fatt barn.Orsaken till att d finns ett barn e ju att det FANNS ETT VI fore. tank pa d.

2006-10-23 @ 17:28:39
Postat av: Tessa

Precis gumman, d har du så rätt i. Puss!

2006-10-23 @ 22:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0