Karaoke utan byxor och 1½ låda öl

I helgen braka d lös på Askuddsvägen. Till Jenny tog jag med mig en tax, inte Bianco dock, utan en sån där med 12 bruna glasflaskor i. Och under andra armen vilade en låda Tigeröl som vi köpt åt Jenny för att hon va sån kämpe förra helgen.

Martin (Jennys kille) var på ön, så d va vi, sen dök Marre upp (Marielle från Robert´s), hon hade hunden Missy med sig och körde. Hon vart ju törstig hon me av mitt trugande med öl, så hunden vart på Askuddsvägen den, bra då fick Seidi sällskap  =)

Tommen dök upp med PS2 och Singstar. Kul som fan i vanlig ordning, men nåt fuffens med poängställningen där. Tommen och Martin som i övrigt typ låg ned och sjöng fick bättre poäng än vad Jenny och jag fick på låten "Fantasi", ståendes och byxlösa sjöng vi i duett och FÖRLORA. Eller vann vi? Ja vem vet, för mitt i allt var hela öllådan slut och mitt tax-pack stod där på balkongen, helt slattrigt och tomt. Vem fan har tagit alla ölen? Nån grannjävel som klättrat över räcket när vi stått och gapat som slagna grisar?!

Sen vart d Arken. Där har jag tydligen träffat på Johan Becker (han vann det där Fame Factory för nåt år sen), för han var med på en massa bilder i min kamera. I min kamera med mamma och han på en bild, jag, syrran och han på en annan, han och Anneli....ja nog fan kan man va pinsam ibland, men han va jätte jordnära och rar minns jag. Äppelcider + en vatten vid varje beställning HELA KVÄLLEN, ingen hjärtklappning när jag vakna. Yess!!

Sliten än idag, tur fan att man int går ut alltför ofta  =) 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hahaha, jag minns det.. "varfan är ölen?" och så gick man lös på den halvfulla vinflaskan istället, som ingen ville ha när det fortfarande fanns öl.

2006-10-30 @ 21:25:56
Postat av: Tessa

Va??? Hade du vin? D missa jag tydligen, lika bra d kanske.

2006-10-31 @ 08:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0