Idag har vi bränni

När normala människor åker till IKEA i Uppsala, så traskar de till Coop Forum som ligger intill när de shoppat klart, kanske slinker in på Stadium, Biltema, ja det finns ju massa butiker där ikring. Nä, vi var där, asså i Kamprads varuhus, från 10.45 - 16.30. När vi hade gått hela banan ut, så parkerade vi den proppfulla vagnen fint på sidan och gick tillbaka. Vi kunde ju ha missat nåt. Vi hitta en tom vagn på vägen, som vi började fylla. Det slutade med att vi hade två kundvagnar fulla + en sån där lagervagn med massa lagervaror på, som var mina då, för Camillas alla varor...va slut. Sicken otur hon hade då, men hennes spegel fanns det av, vilken tur! Alla mina varor fanns...

-en säng till Li, som hon får ha tillfälligt tills vi får nytt stort hus. För snart börjar nog hennes spjälsäng bli för liten
-en avlång kista, med dyna på som man kan sitta på och använda som förvaring, smartare kan det inte bli. Förvarings- och stolbrist som vi har så fungerar den även som pall/stol i nödfall
-en mini TV-stol åt Li, bussigt frän ser den ut. Hon blir nog överlycklig att få ha en egen stol
-2 köksstolar, för de andra måste totalrenoveras, 100 år gamla, men charmiga, kan absolut INTE slängas
-en kundvagn full med sånt där nödvändigt

Jag är jävligt nöjd nu efteråt, när allt e betalt och så. Men helvete vilken ångest jag hade när jag stod där med en lagerkärra fullproppad och kundvagnen rågad, kunde inte ens skuffa båda ensam.

-Det här blir ju o kosta sjutusen d!!
Sa jag panikartat.  Det knakade i skallen, vad kan jag plocka bort? Camilla tyckte att precis allt jag hade var värt att köpa.

-Jajaaaa.

Förbi den sista avdelningen med krukorna och lådor + korgar, frenetiskt tänkande inge mer, inge mer, går jag med tunnelseende mot kassan.

Efter att jag betalat med sek och euro, som jag glömde växla på ålfen, drar jag det sista på Visa. Siddu! Typ hälften billigare än jag hade trott!! Lyckliga lämnar vi IKEA, ända tills vi ska backa ut från parkeringen och nån satans utlänning, smäller bildörren i min. Fitti, kliver jag ut med bestämda steg o börjar reda upp d där.

-Nääe, d kann intte varra jak som jorde detta. Märkett är vitt, jak har ju blå bill.


Men för helvete din jävla pakistanier, skojjar du eller??

Efter en stund drar vi, med hans reg.nr, namn + telefonnr. Det var inte så farligt, kanske t.o.m går att få bort. Återstår att se. Men han där förbannade gubben med psykögon ska inga tro att han kan lura mig inte.


Kommentarer
Postat av: svägerskan

Nu glömde du ju vårt febrila lyssnande på sagan o att vi 35 min innan båten går sitter lugnt på maccen i Norrtälje =)fast kul hade vi ju på välgörenhets o pr resan =)

2006-10-12 @ 09:00:04
Postat av: Milus

d e bra Tessa,inga tro att nage pakistanier som inka kan pratta venska ska komma har o harja. Fast var C glad att d hade gatt pengar da?Fast du handlade ju vettiga grejer sa...Jag vill ocksa ga o storshoppa. Fittan va sugen jag blev. Racka racka pa kortet bara.

2006-10-12 @ 14:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0