docka eller baby i vagnen?

Idag såg jag nåt märkligt på jobbet. En kvinna kom och frågade efter ansiktsfärg, hon betedde sig lite konstigt. Jag visade var de fanns och tittade in i hennes barnvagn. Där låg nåt litet...om det var en bebis eller docka kunde jag inte avgöra. Hon ryckte lätt vagnen åt sig och sa att hon inte behövde mer hjälp.

Jag kikade lite närmare mot vagnen. Händerna på babyn var inte knutna som de brukar va, utan fingrarna va sådär krampaktigt böjda (som "kräsch" för er som förstår va d betyder), och ena ögat var lite halvt öppet. Ungen såg död ut. Ursäkta mig, men det var riktigt obehagligt. När man inte kan urskilja om det är en docka eller baby. En riktigt söt baby (eller docka), som troligen var levande, men såg plastig ut. Inte en skavank i hela ansiktet, så slät och fin, samma färg överallt. Låg så stilla... ville sträcka in handen och känna på den om den var mjuk, hård, varm eller kall. Täcktes int.

I samma veva fick jag höra att det igår hade stått en barnvagn i en skogsglänta i Lemland, som man kunde se från stora vägen. Inget hus, ingen i sikte. Barnvagnen stod där över en timme. De som hade passerat hade inte tid att stanna. Finns säkert en förklaring till att den stod där. Men det finns ju faktiskt lite kolliga människor här och var.

Kommentarer
Postat av: svägerskan

Usch vad obehagligt! speciellt om man börjar tänka på det. Kanske det var en docka o mamman skämdes lite över att gå ut m en docka i vagn, "dockägaren" kanske satt typ framför tvn på kappahl... =)
I lemland kanske det var en busunge som körde lite rally m en gammal barnvagn o sen kom på något annat att göra mitt i...
Bra förklaringar va?

2006-11-01 @ 09:21:12
Postat av: Tessa

ja du e int dum du. Men den som hade stått i Lemland var en ny modell av vagn och myggnätet överdraget sådär fint. Fast int e d ju omöjligt att det är så. Njaaa, den där dockan/ungen tillhörde definitivt vagnen, för alla överdrag och sånt satt fast, och det var en liggvagn. Vilken unge i liggvagnsåldern sitter och glottar TV? =) Jaja, jo d va lite scary. Men nu ha ja glömt d, försöker tro på dina förklaringar, hahaha.

2006-11-01 @ 10:20:09
Postat av: Jenny

Vad svägerskan kanske menade var att ungen som satt och kollade tv var den som brukade körde runt sin docka i vagnen.
Men usch ändå... tänk om det var någon sjuk person som längtade efter barn, inte kunde få och satt en docka i vagnen för att låtsas ha en unge.

2006-11-01 @ 11:23:42
Postat av: svägerskan

Du förstod mig Jenny, ibland går man ju ganska långt med på vad ungarna önskar sig fast man kan bli lite o skämmas.

2006-11-01 @ 13:23:32
Postat av: syster

kräsch hahahahah!!!!

2006-11-01 @ 20:19:21
Postat av: Tessa

Syrran hajja d =)
Ja ni är då dårar till mammor om ni skulle gå med på att köra omkring en docka på stan. Speciellt om ungen själv sätter sig och glor på TV. Då sku man ju iallafall trycka in vagnen med dockan i där brevid. Hahhaa, ja ungar kan va kul. Nej den teorin håller inte. Jag tror på att d kanske va en riktig baby, som kanske hade nå fel då??!!? Med kräschhänder...

2006-11-01 @ 20:24:41
Postat av: sanna

uj,lurigt..nog för att jag läst om folk som får ta
hem sina döfödda barn ett tag men knappast knatar man på stan med barnet isåfall..
tom barnvagn mitt i skogen? och inte tid o stanna o kolla..hmmm..ja jag säger då d..

2006-11-02 @ 07:39:02
Postat av: Tessa

Ja de sku på nå kommunalmöte, politiker du vet...

2006-11-02 @ 09:21:22
Postat av: sanna

va!? nej jag vet inte..var snäll mot Eva nu..

2006-11-02 @ 09:58:57
Postat av: Tessa

=) va int hon -puh

2006-11-02 @ 12:43:41
Postat av: kusin sandy

kräsch ??? hahaha...det var inga igår det...men jag som varit djupt involverad i denna störda familj rätt många år så har fått äran att lära mej exakt hur det ser ut....hahaaa.....jävla dimma!!

2006-11-28 @ 14:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0