Connys pump pass

Vår käre pump instruktör Conny Nylund hade fått höra igår efter att han kört ett pass att han var förutsägbar och tråkig. Att det alltid var samma sak på hans pass. Oki doki tyckte han och idag när vi kom dit så körde han samma pass som vanligt, fast bak som fram. Då gapade flickorna och pojkarna, ja för det var faktiskt 2 killar där idag. Grattis, gu va kul! Körde en ny övning för underarmarna, den har jag ALDRIG I HELA MITT LIV gjort, så får se om jag ens får fast gylfen imorron, fick en blandning av ALS och Parkinson.

Syrran var in till Dillen idag och undrade vad jag skulle göra efter passet, ifall vi kunde åka hem till mig och äta nåt passande, d gjorde vi. Det vart hembakt bröd "Annas nyttiga bröd" från Du Är Vad Du Äter Recepten, med parmesanost och soltorkade tomater, brevid låg lite ruccola, fetaost, grynost, gröna oliver (INTE svarta), böngroddar och ...ja d va väl allt d. Gott.

Sen halkade jag ut på en promenad med Eva. Nu e klockan halv ett igen. Dax att nanna.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Förvånad jag blir, Conny är inte överraskningarnas man direkt... Undrar hur han är i sängen, haha!

2006-10-20 @ 10:22:12
Postat av: Tessa

Nämmen Jenny, hahaha. Ja undra på du.

2006-10-20 @ 11:02:15
Postat av: Kusin Sandy

Du menar säkert att ALS´n och Parkinsonen blev VÄRRE???
Och Kära Jenny.......INGA KNULLA TRÄNARN!!!!!!! ( oj, hoppsan, jag ligger ju själv med min...och bor med han oxå för den delen..hahaha.. )

2006-11-28 @ 14:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0