Cd-bok

Har ni nån gång lyssnat på bok på CD? När svägis nämnde det himlade jag med ögonen lite och tyckte det lät lite "kärringaktigt". Hon flinade och sa att d va jättebra. Yea sure...

Nåväl...Camilla var ju även resesällskapet till IKEA senaste onsdag.

"Jag tog med såna här ifall vi skulle få tråkigt", säger hon med världens gladaste min.

I handen håller hon just en sån där kärring cd. Mmm, jaja. När vi kört en stund från Kapellskär känner jag hur det där sjösjukepillret lägger sig på mina ögonlock, och jag blir sådär slö, orkar inte ens prata. Camilla fick köra, för det RÅKA ju va triangel på förpackningen, det såg jag ju förståss först efter jag inmundigat den. Vad kan inte bli mer perfekt då än att sätta på en "saga".

Ulla-Carin Lindqvist, "Ro utan åror" hette den. Det var 3 skivor till den, och vi lyssnade på över 1½ på resan. Jag ville sitta kvar i bilen medans Camilla packade ur sina varor när vi stod utanför henne. Fick skivorna några dagar senare, och har nu "lyssnat ut boken". Den var mycket rörande, handlar om hon där Tv reportern som fick ALS. Hon har skrivit den själv, in i det sista. Låna den!

Tänk så fel man kan ha. Fast nu kanske ni tycker att jag håller på med kärringfasoner, men låna den själv så ska ni få se. Tror det här blir min nya "grej". Slutar nog med att vi är kärringar hela bunten. Kram för d!


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag läste nånstans att det var perfekt med läsböcker när man är ut och gå, så jag lånade hem en från bibban. Men upptäckte att det var perfekt när man låg och solade (på sommaren förstås), inge ont i armarna av en tung bok och inget som skymmer solen heller ;)

2006-10-17 @ 08:53:53
Postat av: Tessa

Håller med, så du har halkat in i kärringleden du med då, välkommen =) näe, ut och gå ska d va schysst musik, annars går man ju o strövar. Det lär komma en cd med de flesta böcker som ges ut nuförtiden.

2006-10-17 @ 10:02:00
Postat av: svägerskan

Vill du att jag ska tipsa var på bibban de hittas oxå??? sydöst säger en kärring! som går till skärgårdsskeppare =)

2006-10-17 @ 10:07:14
Postat av: Tessa

Haha haaah. Mycket riktigt, sydöst va d, för jag var faktiskt dit o fråga, ville se utbudet. Kärringskeppare, vikke ord!

2006-10-17 @ 15:58:14
Postat av: sanna

har läst denna..jo rörande är ordet..
men ändå,Tessa, inte ens jag har börjat med läsböcker!? fast låter smart det där vid solning!

2006-10-17 @ 18:26:37
Postat av: Tessa

Du ska få se Susanna, snart ligger du där du med...med lurar, som en kärring.

2006-10-17 @ 19:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0