Ryanair e nog int så bra

Japp, precis som svägis skrev så vart hemresan försenad så vi missa Ålfen:

Nöjda och glada gick alla 4 ombord på Ryanairs flight FR613, hittade bra platser (det är fria sittplatser på lågprisflyg). Planet började köra och stuartarna började demonstrationen av hur man använder flytvästen och syrgasen ifall det skulle behövas. Mitt i allt kör de tillbaka till terminalen. Va faaaan!!

"Ett litet problem har uppstått med ena motorn, de försöker fixa det nu, sitt kvar på era platser, det är fritt fram att använda mobiltelefon och elektroniska apparater medans ni väntar..." hörde man ur högtalarna.

Där satt vi i en och en halv timme, sen kom det ett nytt plan och parkerade intill oss. Jaha, då ska alla hundratals människor förflyttas och så även allt baggage. Ungarna var snälla, fast liite otåliga i slutet, helt acceptabelt. Nåväl, väl ombord på det HELA planet så körde vi ju in en halv timme för vi hade medvind. Flyt! Ungarna somnade innan vi lyfte och sov hela vägen till Stockholm. Chrille mötte oss i Skavsta, tur d, annars skulle det blivit hotell IGEN, och då sku ja ha ruttnat.

Chrille som tyckte att han hade alltför dyrbar last för att köra i vänster fil på motovägen, gasade motsträvigt på begäran från passagerarna som rest en hel dag. Vi hann på minuten med Amorella från Sthlm kl. 20.10, bättre än hotell. Där vart d buffe, fy satan va gott, med tanke på att vi inte hade ätit sen lunchen i London, så gick det ner ett och annat.

Mera räkor!, ropar Li. Hon har aldrig smakat på sådana förut och nu satt hon och försökte skala dem själv.
Jag älskar räkor, skarvar hon.

Skulle man inte haft barn med så skulle man givet suttit där i evighet och tömt de fria vin- och ölkranarna och fyllt på tallriken med vinbladsrullar, oliver, fisk, räkor, ja d va den ena delikatessen efter den andra. Istället vart d bollhav innan hyttdax. Hemma i säng 4.30, glad över att Li uppfört sig exeplariskt hela dagen, somnade jag på 3 röda med ett leende på läpparna.

Kommentarer
Postat av: sanna

nej,ryanair är nog inte så skoj..får ju magknip av o läsa detta..stressen man kände vid sicilien resan kommer sakta krypande..så alitalia är inte heller på favvolistan direkt!morbror just hemkommen från Spanien blev 12tim försenade med ryanair.älskade ungar som fixar d så bra iallafall!

2006-11-23 @ 18:27:31
Postat av: Tessa

Jaha, 12 timmar lixom...skitbolag. Och billigt...lovely kids!

2006-11-23 @ 22:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0