Lite pippi, kurerar mig...

Vaknade med en sjudundrandes huvudvärk imorse, glömde dricka vatten efter pumpen igår, då blir man totalt uttorkad, eller är det nån som hällt i mig 3 paavor vin medans jag sov??? Känns mer så. 2 thailändska Nurofenpiller och en halv liter vatten så sov jag till 10.30, väcktes av ett "fäääääärdiiiii". Duktigt yr vingla jag till toaletten och torkade kackrumpa.

Hade småont i huvet hela dagen. Hem och vila en timme innan det var dax för ett jobbpass på Zko, efter att jag råkat shoppa ny jacka på, ja KappAhl, d trodde jag inte, att jag skulle hitta jacka DÄR. En morot och en banan slank ner som mellan mål "middag äter jag när jag kommer hem" tänkte jag. Säkert...

....nu sitter jag här, stegring i pannan, och en påse majschips med ostsmak och dippar i min hemlagade salsasås. Så d e väl lite nyttigt ändå, tomater e nyttigt, och så pressa ja i en massa jävla vitlök som ska ta kål på bobborna. Jag har ju sett på vissa menyer på restauranger, där brukar det stå "nachos med salsa", nice måltid. Efterrätten består av Finrexin, hallon.

Nu blir d "Friends säsong 2" på laptopen, i sängen. Så e man kanske frisk o kry imorron till jobbet klockan 12, för att sen avnjuta kvällen på Nygatan hos Lina och Johan, i sällskap av superSandra och RockarRobbe som är här över veckoslutet (som Sandra snart börjar kalla helgerna) och barna Li och Natalie förståss!

H A P P Y - H A L L O W E E N!

Kommentarer
Postat av: svägerskan

Jag säger faktist oxå veckoslut emellanåt, inga konstit m d heller.
Kanske Sandra har något åt min dotter =)

2006-11-03 @ 21:37:29
Postat av: Tessa

Ja just ja! Hon ha ju int sagt nåt om d. Återstår att se ivkäll. Veckoslut...mmm men din mamma pratar oxå finlandssvenska, så jag förstår d. Chrille säger oxå veckoslut, o ja blir slut!

2006-11-04 @ 08:59:36
Postat av: Milus

d later sa javla gammeldags o saga veckoslut alltsa. Int en chans att jag borjar saga d har iallafall. Har e d bara weekened weekend weekend som galller!

2006-11-04 @ 10:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0