Flamberad oxfilé och nakna rumpor + frukost på sängen

Maten skulle tjejerna göra och killarna skulle se efter barna. Ungarna lekte till stor del i köket och killarna drack öl i vardagrummet. Plötsligt kommer Natalie med en ölburk. Efter henne följer en blöt sträng och en ölpöl. Hallååå, hur går d med barnvakterieeet?? Ja, maten vart gjord, jag tror jag hällde grönsakerna i det kokande vattnet. Resten klarade Lina och Sandra av mycket bra. Flamberad oxfilé och hasselbakspotatis, så fint blir det när man är hos The Loikas. Lite kaffe och konjak ur fina glas efter maten. Men inte ens kaffet hann drickas ur innan folk sprang omkring halvnakna. Chrilles härliga fyllelekar fyllde vardagsrummet med skratt och stoj. Ungarna sov för länge sen.

Vad som inte var lika fränt var sen när man skulle hem vid fyra tiden, med Li i famnen. In i taxin, såja...

Det är skönt att vi är överens vi föräldrar och dotter, om det där med sovtiderna. Det kändes som klockan var halv sju, men10.22 hörde man glatt bökandes brevid sig nu e ja vaken! Va i....när ha hon kommit dit??? Jajaja...  sen gav hon oss frukost på sängen, glatt sprang hon efter Brieost och fullkornsskorpor som vi kunde smula med. Själv hade hon redan ätit frukost, 3 mandariner och en risifrutti. That´s my girl!

Ett säkert sätt att få morsan eller farsan ur sängen det är att gå och skita och ropa fääärdiiig. D gjorde hon. Det vart jag som steg upp. Sen tog vi ett långt bad tillsammans. Att leka pigg och glad morsa, när man har fjortiskrapula och vill hänga över kanten och bara böa är inte lätt. Men jag klara d. Li nöjd, jag nöjd.

Men sen måsta jag bara ringa efter mamma. Innan klockan tre var hon här och hämtade upp prinsessan. Tack mamma! Och jag sov till 17.30. Daddy me.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hehe, bakismammor kan vara jobbiga. Då är det bra om barnen kan leka med mormor.

2006-11-05 @ 23:18:59
Postat av: Milus

synd bara att min mamma bor sa langt borta men snart sa far hon leka mormor igen. Da ska man ut siddu.

2006-11-06 @ 21:16:46
Postat av: Tessa

Hahaha, dom e bra å ha!

2006-11-06 @ 21:54:15
Postat av: Milus

du kan ge dig pa att vi ska ut gumman. hi hi

2006-11-07 @ 11:37:57
Postat av: Milus

forresten, vilken fin frukost Li bjod pa sig sjalv.Lochlainn skulle ha tagit kakor o outblandad saft han om han sku fa valja. Javla unge.

2006-11-07 @ 15:14:36
Postat av: Tessa

fniss, vi fick vad vi beställde! D finns förresten inga kakor o saft i skåpen här så...tji. Stackars barn? Näh, kakor, saft o glass bjuds det på överallt dit vi far ändå, så hon får nog i sig d me. Kanske hon får en himmelsvecka där i Strabane med cookies och grejjer. Vill int hem heller =)

2006-11-07 @ 20:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0