Vad ska du göra på nyår?

Det där med Nyår är så överreklamerat.

Vad ska du göra på Nyår? Hör man från alla håll.
Ingen aning.

Jag har faktiskt fortfarande ingen aning. Jag blir lite irriterad på folk som är så uppstressade över vad de ska göra, vad de ska ha på sig, om de ska köpa skumpa eller ej. Närmare tio förslag har kommit, det är inte så att inget duger. Men jag fick en sån jävla dos av alkohol över julhelgen. Och så känner jag mig lite osocial. Vill helst bara krypa ihop på soffan med en massa chips o dipp med nån mysig vän, sovande barn och ha det skönt med lugn och ro efter julens hetsiga månad. Kanske nån kall öl skulle slinka ner, det är inte helt omöjligt.

Det ska bli spännande hur jag känner imorgon efter jobbet kl. 14. Möjligt att jag är helt fit for fight. Eller så stänger jag av telefon och leker kurragömma.

Men till er alla:
Gott Nytt År! (eller Grått Nytt Hår, som man brukade skrika som fjortis utanför Dixie)


Kommentarer
Postat av: kusse mia

d blir nog formodligen precis som du sager. Mysa med en van,barn o en pase chips o film. Later alldeles tillrackligt. D har faktiskt varit mycket i jul. Nu e d lugnt igent. Frrrojd.....aaahhh

2006-12-30 @ 23:33:41
Postat av: Marie

Eller om man ger någon en lårkaka kan man säga: Blått Nytt Lår! =)

2006-12-31 @ 14:08:45
Postat av: Tessa

Hahaha, Marie, ja du har helt rätt, d kan man faktiskt göra. Äntligen ett nytt uttryck som jag kan köra 10 år. Kramis alla!

2006-12-31 @ 19:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0