Öl, S-bahn och boxing

Det är sällan man har sån tur att man hittar billiga flygbiljetter som matchar med första ålfen en fredag och samma sak pv hem. Det kunde inte klaffat bättre tidsmässigt, fick 30 minuter över pv hem (Mc Donalds i Norrtälje, jag och Lina dyna i bilen medans grabbarna slaffasa meny) även 30 minuter var det kvar tills incheckningen öppnade på Arlanda på ditresan. Inga förseningar förutom att flyget HÖLL PÅ att bli försenat pga min käre sambo.

Eftersom vi var 6 personer i sällskapet ville vi gärna sitta nära varann, och på lågprisbolag är det Free Seats, man får välja plats själv asså. Och då måste man köa. Inte lika lätt som när man reser med barn, då kan man bara rycka lite på axlarna när man kommer sist ombord och be snällt ifall nån kan flytta "för jag måste ju sitta brevid min dotter". Nä imorse tyckte Chrille att det var jobbigt att köa, speciellt i krappisen. Så han gick runt hörnet och drack sprit, som han så fint uttryckte sig. När vi alla har satt oss på planet och alla är ombord har inte Chrille kommit än...förbannade %#%/()%&, nåja, de väntade tills han kom tippande på tå, med promillehalten något höjd.

Ni är säkert nyfikna på hur det gick för vår 2 meters Robbe. Och japp, självklart vann han, vår hjälte, eller Sandras hjälte då. Så jävla cooolt! Ni fattar inte hur det kändes att sitta där på första parkett, V.I.P med gratis bärs och skrika sig hes, för att visa att Robert med finskt medborgarskap visst hade suportrar med sig, trots lång resväg. D va häftigt iallafall. Han fick sig en par nävar, fast d e bara snyggt med blåtira, iallafall om man har fått den i en match man vunnit. Med blå kaka och sjuk käke hakade han på öl till vårt favvohak. Där spåra d ur, inga detaljer just nu, men vi har nu konstaterat att Chrille och Johan har exakt samma klädstorlekar, på både jeans och tröja.

Fortsättning på hotellrummet, inte för alla, vissa var duktiga och gick o lade sig innan tre. Några höll på till fyra, klockan ringde 7.30, taxin gick 8. Gänget sov hela flygresan och halva bilresan. Jag kan inte sova på plan och fick äran att köra från Arlanda, så nu e jag mör. Fast ålfen dyna jag hela resan, skönt att va hemma redan halv sju. Går det såhär smidigt att ta sig till Berlin, så lär det hända igen och igen och igen. Iallafall så länge Robbe e i det tyska stallet!

GRATTIS ROBERT! Du e bäst.

En glad Li hämtade vi hos mamma och pappa, doftande av dajm och riktigt brun runt mun. Söt. Allt hade gått bra och hon sa att hon ska va där många gånger. Skönt att det är lätt att lämna bort henne. Fast självklart har vi saknat henne. Men vissa resor kan hon bara inte följa med på  =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack min älsklingar för att ni var med och hejade på mitt gulle..Helt underbart!! Ni är givetvis hjärtligt välkomna igen och då kanske chrille och johan kan bo i samma rum så kan dom ju pröva varandras kläder heeeeela nätterna.... Svärfar Kalle flinade åt mig hela dan igår och skakade på huvudet och sa: Nu börjar jag förstå hur det hela hänger ihop....hahaha....Stora kramar från Robbe och sandra

2006-12-11 @ 16:01:53
Postat av: Tessa

Ja det var helt underbart! Tack för alla förmåner oxå! Inte alla dagar man får eskort från dörr till dörr, free entry och drar gratis bärs på V.I.P avdelningen + rabatterat fint hotellrum. FÄNX A LOT! Skippade förresten träningen idag, liite för slut för att pumpa skrot. Stora kramar tibax till er. Hälsa kungen =)

2006-12-11 @ 19:52:31
Postat av: Anonym

Jaa jaaag har ju iallafall inget nytt att beratta efter att niii har varit pa en san cool resa, sa d e lika bra jag slutar nu. Jo forresten, idag kokade jag ett nytt recept. coooooolt va?

2006-12-12 @ 21:39:45
Postat av: Kungens brud!!

Jo, tjena...är även jag lite för slut för att träna..for direkt på jobb efter Tyskland och har jobbat tre skift i sträck..alltså kväll-natt-dag!!! Börjar nu vara lite hängig i huvudet och längtar tills att ligge kommer hem på måndag..Yeeee!!
konstigt att man e så trött. vi drack väl knappt nån sprit alls i Tyskland???!!!????

2006-12-13 @ 17:35:14
Postat av: Anonym

Jo, tjena...är även jag lite för slut för att träna..for direkt på jobb efter Tyskland och har jobbat tre skift i sträck..alltså kväll-natt-dag!!! Börjar nu vara lite hängig i huvudet och längtar tills att ligge kommer hem på måndag..Yeeee!!
konstigt att man e så trött. vi drack väl knappt nån sprit alls i Tyskland???!!!????

2006-12-13 @ 17:39:13
Postat av: Tessa

Näää, int drack vi nå mycky heller. Fattar int att jag e så trött ännu heller. Sov ju faktiskt på ålandsfärjan TILL OCH FRÅN Kapellskär... =) d va härligt, allt, tack gumman.

2006-12-13 @ 22:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0