Då var den helgen avklarad

Mycket jobb, då märker man knappt om det är vardag eller helg. Har jobbat hela helgen och lyckats klämma in oss på två middagsbjudningar. Igår var vi bjudna till Kempa och Carita i Kalmarnäs:

Sjöfågelmiddag
Vi har varit påväg dit sen vi kom hem från Thailand, tänk att vi hann i år ändå! Li var med och rajta på, gick och slagga efter att sockerruset från efterrätten lagt sig vid halv tio. Till kaffet dricker ju många cognac, men om man inte dricker d kan man ju alltid ta en salmiak...eftersom man ändå ska jobba kl 10 dagen efter. Jävla päron man e. Måste tillägga att Carita hade lagat VÄRLDENS GODASTE pepparkaksparfait. Jag åt upp halva tårtan, närmare sagt 7 portioner. SAATAN VA GOTT. Efter middan ramlar Hägge, Spille och några till in, tjena tjena. Full vart man ju i vanlig ordning, klöver oxå att blanda vitt vin, rött vin, salmiak och öl. Taxi hem, Li i pyjamas, Chrille till Dinos med gänget. Jag kom mig iväg på jobb iallafall, ha haft krappis hela dan. Chrille har ingen mobil för tillfället heller förresten.

Rådjurmiddag
hos mamma och pappa idag. Det är alltid lika gott att äta där. Oftast är det av någon konstig anledning på söndagar, och då vräker man i sig av pappas perfekt grillade möra rådjurssadel tills man får magknip. Men inte hindrar det en att raffsa åt sig av mammas supergoda äppelpaj med kokos och havre + vaniljglass.

Så lyxigt har vi haft det i helgen. Ingen middagslagning, bara att sätta sig till bords med trevligt sällskap och god mat.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter ju smaskens detdär! Själv har jag börjat "wrappa" lika mkt som du gör, nästan. Det är ju så enkelt och gott!

2006-12-03 @ 22:37:48
Postat av: Tessa

Wrapping is good. Favvokäket helt klart. Man sku borda hitta nå bra recept på wrapbröd bara, så sku man kunna laga själv.

2006-12-04 @ 21:38:29
Postat av: Kussa Sandy

Med den där blandningen av käk, parfaiter och diverse spritsorter är jag duktigt förvånad att du inte drabbats av en femdagars "dajja"... Herregud vad det låter gott, men faan vad ont i krysset man sku ha...ajajaja....Har du prövat klövervaselin??

Vill oxå tillägga att jag och robbe inte wrappar ett skit.....

2006-12-05 @ 16:04:20
Postat av: Tessa

Hördu, min kack håller sin form, okej, lite ko-konsistens va d nog, men ingen dajja. Du vet...stålbuk. Klövervaz behöver jag eventuellt efter julhelgen...om ens då.

2006-12-05 @ 20:18:20
Postat av: kusin Sandy

skönt att höra att det är fler av Helsingarna som " kan tää lite"..... ( bör sägas med grov åländsk dialekt )......själv minns jag den förra julhelgen med skräck /ångest... För de som inte vet så fanns det en orsak varför denna lilla tös behövde vara "på torken" tre½ månad...herregud...10 dagars supande i Irland!!!! biljetten dit borde vara försedd med röd triangel....

2006-12-05 @ 20:49:20
Postat av: Tessa

Mmm, för du e ju en LITEN tös, du glömde tillägga NÄTT liten tös =) Mmm, du har rätt, röd triangel borde d vara på biljetten, hahaha, bra där. Fast man behöver ju int blanda sinol i groggarna bara för att man är på semester. Fast d blir lätt så.

2006-12-06 @ 18:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0