Berlin here we come!

Nu är det bara några dagar kvar. Berlin är målet och vi reser på fredag morgon. Hem söndag kväll. Li blir med Mommo & Moffa. Och hos Jenny & Joel en natt oxå. Pussla är bra, det är oxå Mommo, moffa o Jenny.

Vi reser med:
Lina & Johan Loikas
Kusin Sandy med svärfar
möter vi upp på hotellet.
Robbe är redan där, och förbereder sig inför sin första match i sitt nya "tyska" team (som även innehåller bl.a en ryss..)

På fredagen när vi anländer mitt på dagen, så blir det nog massa museibesök som vanligt, och lite andra sevärdheter (som skyltfönster med innehåll), kanske vi tar en löparrunda om vi hittar nåt bra ställe att springa på (annars vet jag att det där med pubrundor ger rätt bra motion), ja och så går man och lägger sig i tid, för att....ja herregud, SÄKERT. Det blir bergis öl innan man sitter på flyget som lättar svensk mark innan 12 snåret. Sten fredag och sån krappis på lördan att man måst klämma i sig nåt som smakar läsk men givetvis innehåller alkohol, kall öl brukar man kunna pina ner om det inte finns nåt annat, för att inte glömma de där litrarna med vatten som man ska bälga i sig för att inte torka ut!

Återvänder hem med ålfen på söndan och är så sliten så man tänker "det blir en nykter jul". Vilket inte heller kommer att ske.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jaa du tessa. d kostar att vara pa topp. Gudarna ska veta att d vet jag.

2006-12-05 @ 21:52:24
Postat av: Tessa

skrev vem? Vem är "jag"?

2006-12-06 @ 18:06:54
Postat av: svägerskan

man skulle kunnat tro att kommentaren var min idag, fast den inte var det =)

2006-12-07 @ 11:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0