Första gången

Jaha, då var här, som många andra, förmodligen fast i bloggandet för lång tid framöver. Har läst Jennys blogg nu några månader, och det är som en drog, varje dag man går in på nätet så rotar man fram "jeneli" under "favoriter" och HOPPAS på att hon skrivit nåt nytt. Hennes dator har varit på rehab ett tag nu, så det har verkligen varit slött att bara surfa på avancia.nu och expressen.se, nej tacka vet jag kompisar som har blogg, det förgyller ens surfning. Det kan tyvärr gå hur länge som helst mellan våra dejtar. Jag hör inte ens av mig till henne, jag vet ju ändå vad som händer i hennes liv. Tur är så jobbar hon på Robert´s coffee, i samma hus som jag, så hon gör iallafall Smoothies, latte, toasts och Grekiska mackor till mig om dagarna.

Ja iss int svamla om så mycket just nu, utan väntar på att jag har nåt roligare att skriva om. Just nu e jag förskyld oxå, och det är tydligen en orsak till att "sjukskriva sig" från bloggen. Ni får GÄRNA kommentera sen så man vet att nån läser  =)

Pussi

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, jag ska var lika flitig på att kommentera som du!

2006-08-28 @ 21:40:45
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Kussa Sandy

Tja..Det här var ju en skitfrän ide ju!! NU kan man ju följa med lite vad som händer därhemma medans ni har fittit ledsamt efter mig...
E på jobbet nu men skall just gå hem och sträck-se desprate housewife avsnitt....LY ( hälsa lilla gulle)

2006-08-29 @ 09:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0