En dag utan nånting bokat

Ja tänk vad skönt det kan vara när det infaller en dag, där man inte har ett jota uppskrivet på "att göra listan". Man tar allt i lugn och ro, inget alls att stressa för, ingen tid att passa. En sån dag har det varit idag. Li vaknade en timme tidigare än vanligt HALV NIO, hon rasade från 10, ner till 8, på min 0-10 lista, "men det är nog bara tillfälligt, hon sover nog till halv tio imorron igen", tänker man som morgontrött nattuggla. Well well, 8.30 är inte så illa pinkat ändå, tänk de som har ungar som vaknar halv sex, asså 5.30! Fy faaan, det måste ju kunna jämföras som en nära döden upplevelse d iallafall.

Eftersom det tydligen tar en timme för Li när hon måste äta själv, så fick det ta den tiden helt enkelt, för vi hade ju ändå ingen tid att passa. Efter d tyckte jag att vi skulle till stan och fika. D vart Robert´s Coffee d, där fick man avnjuta en egen komponerad toast, med hackade tomater, hackade gröna oliver (svarta e äckliga), grön pesto och mozarella +  lite sallad oxå. Jenny gjorde den extra god bara för mig, hur hon gör det vet jag ej, och färskpressad apelsinjuice oxå. Aaaah! Gott!

Sen vart d lite shopping på Kappahl som efterrätt. Och eftersom vi ändå inte hade nåt inplanerat så plocka vi upp Chrille på Cikada och drog till Kantarellen o handlade. Senast vi var och storhhandlade var nog i Juli nån gång, sen dess så har det varit många "via" Minimarket eller Hallen, kommit hem med typ en halv matkasse, och ett tolvpack öl. Nu var d 4 kassar med MASSA mat i, inte en enda öl eller cider, stolt.

Skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna igen, med vettig mat i skafferiet och kylen + frysen. Tänker hela tiden "i helgen SKA jag va nykter", sen dyker alltid nåt intressant förslag upp, så får man sig ett rus igen. Fast i helgen VA jag faktiskt nykter, 4 öl till kräftorna hos mamma o pappa, sen hem o nassa, UTAN rus. Inkommande helg kommer att brista den med, men sen, helgen som följer därefter så kaaanske man kan va hemma för en gångs skull.

Såhär kan ett inlägg sluta, fastän d började med: "En dag utan nånting". Så slinker man in på party- och ölsnack ändå, ja d e helt otroligt. Man borde skämmas.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, under sommaren är det som att man glömmer maten och bara tänker på den där ölen.

2006-08-29 @ 21:31:10
URL: http://jeneli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0